Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 01:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 karta Fire wire 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post karta Fire wire
Nie wiem jaką mam kupić karte FIRE WIRE jest ich poprostru z duzo ,Kto mi pomorze? :(


poniedziałek, 6 grudnia 2004, 13:08
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
jeśli amatorsko to kup w sklepie zwykłą za 50-60 zł.
Z drozsżą wersją takiej karty (ok 80-90) dosteniesz soft (najczesciej Uleaud Video).
Jeśli profesjonalnie to niestety nie pomogę

Pisze chyba jeden z ostatnich razy bo chc`a zabronic gosciom glosu i sami beda odpowiadac


poniedziałek, 6 grudnia 2004, 13:19
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 listopada 2004, 12:37
Posty: 213
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Znowu Stępień - odpowiada sam sobie...


poniedziałek, 6 grudnia 2004, 13:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
"Nie wiem jaką mam kupić karte FIRE WIRE jest ich poprostru z duzo ,Kto mi pomorze? "

Na "pomorzu" rzeczywiście mają problem z ilością kart fire wire.
Sprzedają je wszędzie: w waŻywniakaH , w supermarketaH. KaRZdy mUgłby się pomylić.

Najważniejsze, żeby karta fire-wire była PROFESJONALNA!. Amatorska przyda się najwyRZej do obierania ziemniaków.

Mam dla ciebie radę: jeśli będziesz montował na trzech kamerach równoczesnie, to kup kontroler z trzema wyjściami, a jeśli tylko na dwóch (tfu! amator), to tylko z dwoma.

A najlepiej kup PROFESJONALNO karte Maxtxtror. Wtedy poznasz MAGIĘ REAL TIME i od razu wszystkie laski bedą twoje.

Matrox RT lepszy od Viagry!!!


piątek, 17 grudnia 2004, 15:16
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Karpiński napisał(a):
Znowu Stępień - odpowiada sam sobie...


czy to było do mnie ??

ja jestem zarejestrowany jako Juras ale lenistwo mnie zniecheca do logowania. Wiec jesli do mnie to bylo to wypraszam siebie, nie nazywam sie Karpinski.
A jesli madrzej chciales odpowiedziec to odpowiedz

Mieszkam w Gdansku i nie zauwazylem Kart FireWire w warzywniakach. Moze chodze do niewlasciwych ?

pozdrawiam
Juras


piątek, 17 grudnia 2004, 16:46
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Stępień zresztą też się nie nazywam.

zresztą nawet gdyby Kol. Stępiń sam sobie odpowiedział to jeśli miałoby to walor edukacyjny to nie byłoby to złe.
Kol. Karpiński widocznie stosuje te metody i ocenia innych wg swojej miarki.
z poważaniem


piątek, 17 grudnia 2004, 16:53
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Najlepiej kup FireWire na układach Texas Instruments. Karta taka kosztuje około 1600 zł.
Dużo drożej od tych podróbek typu MINT i innych ale jakość jest super no i chodzi z każdym programem. Zalecana jest do Ediusa bo on na byle czym nie chodzi. Jak chcesz to moge ci odsprzedać taką po 1400 zł bo mam dwie.
U mnie Fire Wire za 50 zł nie chcialo pracować z Ediusem więc odradzam każdemu.


piątek, 17 grudnia 2004, 17:37
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
juras napisał(a):
Kol. Karpiński widocznie stosuje te metody i ocenia innych wg swojej miarki.
Nie stosuje żadnych metod, tylko dawno nie nabił sobie posta, więc musiał napisać cokolwiek.


piątek, 17 grudnia 2004, 17:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 611
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Ja kupiłem jakieś półtora roku temu kartę na układzie firmy TEKRAM i kosztowała mnie 200 zł razem z softem pinnacla. Pytam więc sprzedawcę jaka jest różnica między tymi za 50 zł a droższymi , a on mi odpowiada że taka jak jazda merolem a polonezem .
W każdym razie nigdy nie miałem żadnego problemu z pracą tej karty a Np w UMS 7 spisuje się doskonale.

Pozdrawiam


piątek, 17 grudnia 2004, 18:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Barszcz Czerwony
" Nie stosuje żadnych metod, tylko dawno nie nabił sobie posta, więc musiał napisać cokolwiek"
A ty co zrobiłeś? Wałkujesz temat nie na temat od kilku postów!
Zrób w treści tematu Karpiński, to sobie pojedziemy, póki co nie trzymasz się tematu.


piątek, 17 grudnia 2004, 20:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
...dawno nie nabił sobie posta...
@Damian: to jakieś zawody tu macie?
Też chcę brać udział.


piątek, 17 grudnia 2004, 20:28
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Proszę się pode mnie nie podszywać - logo ZASTRZEŻONE!


piątek, 17 grudnia 2004, 20:40
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
pawelvideo napisał(a):
Pytam wi?sprzedawc?aka jest r?ca mi?y tymi za 50 z3 a droÂższymi , a on mi odpowiada Âże taka jak jazda merolem a polonezem .


Bzdury...
I co ten mercedes zgrywa szybciej, czy moze jakosc materialu jest lepsza ? :)


piątek, 17 grudnia 2004, 20:46
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 22:55
Posty: 167
Lokalizacja: Łajszczew ;)
Post 
No Tommy popieram z "trzeźwość" umysłu.Swoją drogą muszę sprawdzić czy Edius 4 będzie pracował z moim FW za 80zeta :)


niedziela, 19 grudnia 2004, 00:16
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 22:55
Posty: 167
Lokalizacja: Łajszczew ;)
Post 
Kurcze, nie zliczyło mi jednego posta :(


niedziela, 19 grudnia 2004, 00:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL