|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 lutego 2019, 05:57
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
DWIE KARTY GRAFIKI W KOMPUTERZE
Autor |
Wiadomość |
demon
Bywalec
|
 DWIE KARTY GRAFIKI W KOMPUTERZE
MAM PARE PYTAŃ DO OSÓB WIEDZĄCYCH WIĘCEJ ODEMNIE.
MAM KARTĘ MATROX MISTIQUE 220 WRAZ Z NAKŁADKĄ RAINBOW RUNNER ( TO JEST KARTA GRAFIKI WRAZ A ANALOGOWYMI WEJŚCIAMI I WYJŚCIAMI NA PCI)I MAM TEŻ KARTĘ GRAFIKI NA AGP ATI 128 PRO.
1. CHCIAŁBYM URUCHOMIĆ JE W TAKI SPOSÓB, ABY KORZYSTAĆ Z ATI DO WYSWIETLANIA NA MONITORZE A Z MATROXA JAKO KARTY DO PRZECHWYTYWANIA OBRAZU JAK NARAZIE TO MI SIE TO NIEUDAŁO MIMO TEGO ŻE OBIE KARTY NIE MAJĄ ŻADNYCH KONFLIKTÓW A OPROGRAMOWANIE KARTY ZGŁASZA PODCZAS PRÓBY URUCHOMIENIA KOMUNIKAT W STYLU (NIEZNAM DOBRZE OBCYCH JĘZYKÓW), ŻE NIEMOŻE URUCHOMIĆ APLIKACJI W PALECIE BARW 4B ZMIEN PALETĘ I SPRÓBUJ PONOWNIE, COŚ WTYM STYLU,A W ZAKŁADCE USTAWIEŃ WYSWIETLANIA OBIE KARTY SĄ USTAWIONE NA 32 BITY CZY MOŻNA TO JAKOŚ ZROBIĆ? W TEJ CHWILI MUSZĘ W BIOSIE PRZEŁANCZAĆ KARTY WZGLĘDEM PIERSZEŃSTWA PCI A AGP I PRZEKŁADAĆ KABEL OD MONITORA.
2. JAK SKOMPRESOWAĆ ZGRANY MATERIAŁ(A NAJLEPIEJ ODRAZU ZGRYWAĆ)DO FORMATU DIVX LUB VIDEO CD (CHCĘ NAGRYWAĆ FILMY NA PŁYTĘ)
PROSZĘ O JAKIEKOLWIEK WSKAZÓWKI GDYŻ W TYM TEMACIE JESTEM POCZĄTKUJĄCY
|
poniedziałek, 9 grudnia 2002, 17:19 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|