|
|
|
Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 08:03
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
HELP! Windows 90% wolniejszy przy podłączeniu kamery!
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 HELP! Windows 90% wolniejszy przy podłączeniu kamery!
Ponownie mam problem z kamrą tym razem jak włanczam ja to system zwalnia mi o 90% programy do zgrywania wisza przy wylaczeniu kamery tak jak za dotknieciem czarodziejskiej rózdżki system pracuje stabilnie
a wlacze ja znowu to system jej nie widzi.POMOCY
AHA mam zainstalowane wszystkie aktualizacje lacznie z ta na firewajer
|
czwartek, 31 marca 2005, 13:26 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
a ciekawe czy na SP1 też tak sie dzieje u Ciebie ...
_________________ ...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki... _________________ 5D
|
czwartek, 31 marca 2005, 14:32 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
Wygląda to jakby jakiaś usługa znacznie obciążała procesor (i wszystko Ci siada) - sprawdź przy włączonej kamerze jakie masz obciążenie procesora (w Menedżerze Zadań, CTRL+SHIFT+ESC), na zakładce Wydajność jakie jest obciążenie procesora i pamięci, a następnie na zakłdace Procesy - które procesy są najbardziej zasobożerne.
|
poniedziałek, 4 kwietnia 2005, 15:39 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|