|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 21:32
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
akocio
Nowy
Dołączył: czwartek, 1 lipca 2004, 22:11 Posty: 4 Lokalizacja: podlaskie
|
 MiroVideo DV200
Witam
Proszę o jakies wskazówki, wpadła mi w ręce karta jak w tytule, i nie mam zielonego pojecia jaki program z nią współpracuje. Adobe Premiere 6.5 na XP niestety nie działa z nią
Z jakim programem będzie współpracował ten kontroler (chyba to kontroler 1394 bo tak wykrywa go system) mirovideo DV200.
Proszę o pomoc.
|
środa, 6 kwietnia 2005, 13:27 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
|
piątek, 8 kwietnia 2005, 16:25 |
|
 |
akocio
Nowy
Dołączył: czwartek, 1 lipca 2004, 22:11 Posty: 4 Lokalizacja: podlaskie
|
Bardzo dziękuję 
|
poniedziałek, 11 kwietnia 2005, 22:46 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Ostatnio wpadla mi w rece rowniez karta pinnacl'a dv200 niestety nie ma sterownikow pod winxp slyszalem ze sa jakies beta wersje, nie udalo mi sie pomimo wielu prob poprawnie zainstalowac karty (nie widzi kamerki na firewire) jezeli ktos posiada ta karte i pracuje na XP prosze o info
|
wtorek, 19 kwietnia 2005, 09:17 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|