Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 20:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 DvRaptor OEM czy warto? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post DvRaptor OEM czy warto?
Jestem aktualnie w usa i mam okazje kupic takowa karte za 129$
http://www.pricegrabber.com/user_sales_ ... id=1295853
Jest to wersja oem - tylko karta.


niedziela, 18 września 2005, 05:10
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post re...
raczej nie warto. To stary model, "chodzący na Allegro" za ok. 300 PLN.
Gdyby to był DVRaptor RT2 MAX to byłaby to okazja.
Cena tego ostatniego nawet w USA jest troszkę inna:

http://www.pricegrabber.com/search_getp ... ch=Canopus

A przy cenie w Polsce 1.799 PLN brutto, nie wiem czy się opłaca biorąc pod uwagę to, że gwarancja jest tylko na terenie USA.
Pozdrówka.


niedziela, 18 września 2005, 09:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
jakie sa roznice pomiedzy tymi kartami?


poniedziałek, 19 września 2005, 21:04
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
wielka !!!

chociazby lepsze wyjscia do podgladu montowanego materialu, szybsza sprzetowo do real time :]

a tak poza tym dgybys chcial to moge Ci pchnac tanio z gwarancja, zakupiona w polsce :]

pozdrawiam
thorg


piątek, 23 września 2005, 14:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 10:50
Posty: 9
Lokalizacja: Środa Wlkp.
Post 
thorg masz raptora rt2?


środa, 28 września 2005, 01:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
DvRaptor RT2Max
takiego mam :]

z advc to super kompzycja :]


pozdrawiam
thorg


środa, 28 września 2005, 20:16
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 10:50
Posty: 9
Lokalizacja: Środa Wlkp.
Post 
a wytlumacz mi, jezeli mozesz, do czego jest potrzebny ADVC gdybym juz mial raptora rt2 max?


czwartek, 29 września 2005, 01:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
raptorek ma wyjscai analogoww a advc ma wejscia :]
czyli mozesz zgrywac material z kamer anologowoch lub magnetowidow :]

poza tym advc instalujesz w kieszeni na cd/dvd i tam mozesz podlaczyc caly sprzet.

pozdrawiam
thorg


czwartek, 29 września 2005, 09:07
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 10:50
Posty: 9
Lokalizacja: Środa Wlkp.
Post 
ahaaa... czyli nie jest mi specjalnie potrzebny bo moge uzyc kamerki jako konwertera... mam Twoj numer gg, bede sie odzywal w sprawie tego zestawu


czwartek, 29 września 2005, 09:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
pisz na gg po 18 :]
thorg


czwartek, 29 września 2005, 15:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL