Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 02:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 PINNACLE STUDIO 500 PCI 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post PINNACLE STUDIO 500 PCI
Karta jak w temacie.
Czy ktoś się z nią zetknął? Jak z jakością w porównaniu do podobnych kart np. av/dv, czy dc10? Wyglada podobnie (dodatkowo zgrywa także dźwięk). Niepokojące jest to iż ma odpowiednika w wersji USB.

Proszę o pomoc. Zastanawiam się nad nabyciem tej karty, ale niestety brak jest jakichkolwiek opinii na jej temat. Na allegro sprzedaja ja za 400 zl - link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66665590

Pozdrawiam


poniedziałek, 17 października 2005, 14:56
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Zapomniałem dodać, że istotne jest dla mnie zgrywanie z VHS do komputera (jakość), jak i zgrywanie obrobionego materiału z komputera na VHS.

Pozdrawiam


poniedziałek, 17 października 2005, 14:59
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 16:05
Posty: 47
Lokalizacja: Łódź
Post Dzwieku nie zgrywa.
Do zgrywania dzwieku wykorzystywana jest karta dzwiekowa. Samodzielnie dzwiek zgrywa dopiero Studio 700 PCI i ta ci polecam ....

_________________
P4E 3.0 FREEZER 4 ABIT IC7-G 1.1 HIS EXCALIBUR RADEON 9800 PRO ICE-Q 2 x 512 MB A-DATA VITESTA DDR 600 2 x SAMSUNG SP 80 GB SATA RAID SAMSUNG SP 200 GB AUDIGY 2 ZS PLATINUM PINNACLE STUDIO DELUXE 10 PLUS BENQ DWLS 1655 NEC ADLF 7173A LCD ASUS PW201.


niedziela, 23 października 2005, 20:55
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 6 listopada 2005, 11:14
Posty: 1
Post 
kupiłem wczoraj pinnacle studio 500PCI zainstalowałem kartę, oprogramowanie i...........brak dźwięku. nerwy, nerwy.... odinstalowanie przełożenie karty znowu zainstalowanie i...dalej nie ma dźwięku. coś mnie tknęło, przecież jest forum. I tu Mądry Kolo jak mawia mój syn odpowiadając komuś wspomniał, że dźwięk to trzeba przez kartę dxwiękową i DZIAŁA !!!!.... ale nie wszystko, bo teraz po ponownym zainstalowaniu (wcześniej odinstalowałem nie wgrywałem na poprzednie) wizja jest pratycznie niewidoczna takie kolorowe bochomazy. Komp woła wtyczkę adorade plug-in. wczoraj nie wołał !! proszę o wsparcie, pozdrawiam


niedziela, 6 listopada 2005, 11:26
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 10 grudnia 2005, 22:24
Posty: 4
Post 
Witam,
Zakupiłem sobie Pinnacle Studio 500 PCI wersja 10, do przegrywania starych kaset przez magnetowid, wszystko podłączyłem, zainstalowałem oprogramowanie i uruchomiłem, okazuje się ze nie mogę przechwytywać sygnału analogowego, w ustawieniach programu jest tylko możliwość Kamera DV Pinncale 1394 i żadnej innej, co z tym trzeba zrobić żeby mógł normalnie zgrywać swoje kasety przez tą karte?
Mój sprzęt to:
Płyta główna: Gigabyte GA-K8NF-9
Processor: AMD Athlon 64 3000+
Ram: DDRAM 2x512MB PC-400
Karta graficzna: GeForce PCI-E 6600 Gigabyte GV-NX66128DP
Dysk: Seagate 160GB SATA
System: Windows XP Professional SP1
pozdrawiam


niedziela, 11 grudnia 2005, 13:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 20 grudnia 2005, 12:22
Posty: 4
Post 
Widze ze wiekszosc kart pinnacle rzadzi sie swoimi prawami ja tez zakupilem karte pinnacle studio 8 av/dv delux i mam tez kolorowe bochomazy dodatkowo jak chce nagrywac wyskakuje mi error capture nie wiem co jest grane instaluje stary stare aktualizuje je i tak dalej nic.


wtorek, 20 grudnia 2005, 12:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL