|
Teraz jest czwartek, 21 lutego 2019, 05:58
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Kupie Karte wideo z wsparciem technicznym do AP 1.5 PRO
Autor |
Wiadomość |
An
Nowy
|
 Kupie Karte wideo z wsparciem technicznym do AP 1.5 PRO
Pilnie Kupie Karte wideo z wsparciem technicznym do AP 1.5 PRO
np. Matroxa RTX 100 LUb Dv Raptora RT nie kończenie MAX
Zarazem sprzedam DV Raptora Nie RT!! Nie działa funkcja RT i wyjście na kamere DV. Może jest to kwestja jakichś ustawień PROSZE O POMOC!!
Nie zależy mi na zgrywaniu przez DV tylko na podglądzie!!!
|
piątek, 23 grudnia 2005, 01:55 |
|
 |
Mietek
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14 Posty: 588 Lokalizacja: mazowieckie
|
|
piątek, 23 grudnia 2005, 10:12 |
|
 |
Source
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 13:31 Posty: 223 Lokalizacja: Warszawa
|
Matroxy najtaniej ma zawsze hurtownia VERACOMP  ) http://www.veracomp.pl
Nowy DVRaptor RT2 MAX kosztuje ok 1800 zeta, a uzywka poszła ostatnio na Allegro za 1150 zeta 
|
piątek, 23 grudnia 2005, 10:46 |
|
 |
An
Nowy
|
 ?
Czyli Mam Rozumieć, że w AP ustawiłem już wszystko co jest możliwe?
Jak pisałem praca w RT nie jest mi potrzebna, choć jakby była możliwa to bym nia nie pogardził :)
NAJWARZNIEJSZE DLA MNIE JEST WYJSCIE POPRZEZ STAREGO DV RAPTORA NA EKRAN TV POPRZEZ KAMERE!!
Dzięki za wszystkie linki, ale narazie nie mam kasy aby sie szarpnąć 2000
Może jakaś inna starsza karta ma wsparcie techniczne pod AP 1.5
Słyszałem coś o Canopus DV STROM ale nie chodzi tu o najnowszy model
Czy ten człowiek ten na allegro Stępień Czy nie warto od niego kupować??
|
piątek, 23 grudnia 2005, 11:57 |
|
 |
Mietek
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14 Posty: 588 Lokalizacja: mazowieckie
|
 Re: ?
An napisał(a): Czy ten człowiek ten na allegro Stępień Czy nie warto od niego kupować??
Na tym forum http://www.filmowiec.pl/html/forum3/lis ... ontazwideo jest sporo jego wypowiedzi, a jeszcze więcej o nim samym. Przed zakupem warto poczytać.
Osobiście bym u niego nie kupił, ale każdy ma wolną wolę i może ze swoją kasą zrobić wszystko 
|
piątek, 23 grudnia 2005, 13:07 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
_________________ ...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki... _________________ 5D
|
środa, 28 grudnia 2005, 16:00 |
|
 |
Paul
Bywalec
Dołączył: sobota, 26 listopada 2005, 16:14 Posty: 52 Lokalizacja: Kraków
|
Witam
Odradzam kupowanie u Pana S. kart WIDEO.
Posiadam kartę Matroxa RTX100 miałem problem z konfiguracją i pisałem posty, chciałem porozmawiać z nim na gg, zadać kilka pytań do Pana S. to nawet nie odpisał!!!!!!!!!!.
Zadzwoniłem na komórkę to mi krzyknął taką cenę za konfigurację, że mi szczęka opadła. Kwota 450zł na początek. Może ulec zmianie oczywiście większa !! Wszystko zależy ile czasu poświęci.
Wszystko co napisał Jeesoo to prawda, dokładnie poczytaj posty.
Pozdrawiam
Paul
|
środa, 28 grudnia 2005, 17:47 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|