Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 16:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Sterowniki do RTX 100 - PREMIERE Pro 2.0 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 listopada 2005, 16:14
Posty: 52
Lokalizacja: Kraków
Post Sterowniki do RTX 100 - PREMIERE Pro 2.0
Witam


Na stronie matorxa można ściągnąć nowe drivery do RTX 100, które współpracują z adobe Premiere Pro 2.0. Sterowniki nie chodzą pod Adobe Encore DVD 2.0, ponieważ menu można bez problemu stworzyć w adobe Premiere Pro 2.0

Pozdrawiam

Paul


piątek, 24 lutego 2006, 14:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
Ładny bezsens, że działaja pod premierem a nie działają pod encorem. :?:

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


piątek, 24 lutego 2006, 15:18
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 listopada 2005, 16:14
Posty: 52
Lokalizacja: Kraków
Post 
Witam


Panie Tokksa nie wiem dlaczego bezsens, krytykować każdy potrafi. Informacje odnośnie driverów pod RTX100, które nie będą wspierały adobe Encoder nie są wyssane z palca. Jeśli dla Pana bezsens to proszę pogłębić swoją wiedzę na stronie dystrybutora a później krytykować drugą osobę!!!.

Pozdrawiam

Paul


piątek, 24 lutego 2006, 16:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post Re: Sterowniki do RTX 100 - PREMIERE Pro 2.0
Mr. Paul

"...Sterowniki nie chodzą pod Adobe Encore DVD 2.0, ponieważ menu można bez problemu stworzyć w adobe Premiere Pro 2.0...."

Wnioskuję, że aby stworzyć menu pod Encorem musze posiadać Premiera 2.0, gdyż inaczej go nie zrobię poprawnie lub będzie to utrudnione. Czyż nie tak zostało napisane.

Ps. Krytyka raczej nie do Pana, lecz do autorów sterów do owej karty.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


piątek, 24 lutego 2006, 16:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 listopada 2005, 16:14
Posty: 52
Lokalizacja: Kraków
Post 
Witam


Mr. Tokksa

Odnośnie driverów, które nie będą wspierać adobe Encoder zostały napisane przez firme matrox i oni zadecydowali, ze Encoder nie będzie wspierany przez RTX100. Możliwe, że się to zmieni.
Wiec nie wiem dlaczego Pan mój post pierwszy skrytykował i nazwał ze to bezsens.

Oczywiste jest to, ze materiał musimy najpierw exportować z Premiere a później tworzyć menu w Encoder.


Pozdrawiam


Paul


piątek, 24 lutego 2006, 16:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL