Teraz jest środa, 19 września 2018, 07:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 problem z karta??? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 19 marca 2006, 22:31
Posty: 5
Post problem z karta???
witam wszystkich moj problem polega na tym iz czesto zgrywalem filmy z kamery panasonic nv... i wszystko bylo w porzadku ale do czasu teraz podlaczam ja do kompa przez wtyk dv do fire wire i nic, zawsze komp znajdowal kamere a teraz nic, wymienilem kabel i to nic nie dalo co moze byc nie tak wtyk w kamerze czy karta fire wire? czekam na pomoc dobrych ludzi


niedziela, 19 marca 2006, 22:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Ja mam podobny problem (LINK). Padło tam kilka wskazówek, mnie nie pomogły, ale może Tobie pomogą :)


poniedziałek, 20 marca 2006, 03:16
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 19 marca 2006, 22:31
Posty: 5
Post hmmm???
dzieki ale czytalem wiele postow bo wystepuja tu podobne problemy ale nic to nie daje wiec niewiem co robic bede sprawdzal dzis kamerke na innym kompie zobaczymy co sie bedzie dziac, najgorsze jest to ze wszystko dobrze szlo ale pewnego zwyklego dnia podlaczylem kamere panasonic NV-DS150EG i cisza zawsze moj XP znajdowal kamere, filmy ladowalem przez ulead videostudio8 teraz program nie widzi kamery? co to moze byc ?


poniedziałek, 20 marca 2006, 17:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 lipca 2006, 22:12
Posty: 30
Lokalizacja: Dabrowa Tarnowska
Post 
jezeli fire wire masz zintegrowany z plyta glowna to moze wylaczyles sobie ten port w BIOSie to wtedy na pewno nic ci na nim nie wykryje


wtorek, 18 lipca 2006, 22:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Sprawdź, czy ktoś ci nie poprzestawiał w menu kamery wyjść. Miałem podobnie, też z Panasem.


wtorek, 18 lipca 2006, 23:02
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 19 marca 2006, 22:31
Posty: 5
Post 
dzieki a moze cos blizej gdzie to szukac bo raczej w instrukcji tego nie ma tam o div napisali niewiele. moze jakies hasla pomocnicze dzieki


środa, 19 lipca 2006, 16:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Dokładnie nie wiem jak to jest w Panasach, bo ja posiadam JVC, ale spróbuje pomóc. Przełącz kamerę w pozycję odtważania, wejdź do menu i poszukaj pozycji i.LINK OUT lub DV OUT i przełącz na ON lub AUTO. Ja mam to w zakładce system.


środa, 19 lipca 2006, 23:14
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
może karta wysunęła się ze slotu pci, dociśnij może pomoże,
pozdrawiam


czwartek, 20 lipca 2006, 02:18
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL