Teraz jest środa, 25 kwietnia 2018, 04:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 tuner tv 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 listopada 2002, 00:22
Posty: 4
Lokalizacja: Zielona Góra
Post tuner tv
Mam problem z tunerem hauppage win tv, a mianowicie chodzi o przeplot z którym nie mogę sobie poradzić ani w ustawieniach karty ani w programach typu premiere.
Może ktoś zna inny sposób?
Proszę też o listę dobrych tunerów TV(stereo) w których problem ten nie występuje.


czwartek, 27 marca 2003, 23:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 stycznia 2003, 15:14
Posty: 336
Post 
1)Ale jakiego typu masz problem nie potrafisz go usunąc???Nie wiem czy tuner to potrafi zrobić chyba nie ,będziesz musiał to usunąc programowo(np Virtual Dub to potrafi)
2)A jak sprawuje się ten tuner podczas przechwytywania materiału video przez wejście analogowe???Czy gubi klatki,jak z jakością czy łapiesz pełny pal?


czwartek, 27 marca 2003, 23:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Przeplot...
Nie wiem jaka może być rola tunera TV jesli chodzi o przeplot. I jaka może być jego wada w tym zakresie. Przeplot jest i będzie i to nie zależy od tunera TV. Dopiero jego usunięcie można przeprowadzić w programie do montażu lub w innych programach do obróbki.
I jesli plik jest dobrze zgrany to przeplot musi sie dać usunąć.

emes

PS. W jakiej rozdzielczości zgrywasz?


piątek, 28 marca 2003, 10:28
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL