|
|
|
Teraz jest piątek, 6 grudnia 2019, 07:06
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
WinFast 2000 XP RM - problem ze zgrywaniem z VHS
Autor |
Wiadomość |
pudel88
Nowy
Dołączył: wtorek, 15 sierpnia 2006, 19:48 Posty: 1 Lokalizacja: Pabianice
|
 WinFast 2000 XP RM - problem ze zgrywaniem z VHS
Ja w temacie, mam problem ze zgrywaniem filmow z kaset VHS na dysk twardy. Magnetowid łacze z tunerem za pomoca kabla s-video - EURO. Moj problem polega na tym ze uzyskuje w komputerze czarno-bialy obraz. Inne rozwiazania dotyczace polaczenia magnetowidu z komputerem odpadaja, poniewaz w magnetowidzie mam tylko euro-zlacze.Prosze o pomoc 
|
wtorek, 15 sierpnia 2006, 19:56 |
|
 |
kotin
Moderator
Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57 Posty: 4905 Lokalizacja: Tczew
|
Znalazłem kiedyś schemat - LINK , którego nie wypróbowałem w końcu, ale może się przyda.
pozdrawiam
_________________ 最诚挚的问候
|
wtorek, 15 sierpnia 2006, 22:20 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|