Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 12:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problem z AverMedia 303/403 pod Windows XP Professional SP2 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 20 stycznia 2007, 23:40
Posty: 2
Post Problem z AverMedia 303/403 pod Windows XP Professional SP2
Mam następujący problem. Instaluje tą kartę i wszytko jest wporzo. Karta instaluje sie normalnie. Ale gdy włączam AverTV Studio to mi sie zawiesza komp na dobre. Co może być przyczyną. A oto dane mojego kompa:
Procesor: Intel Pentium D 2x3.00GHz
HDD: 250GB
Płyta Główna: Asus P5B Chipset: i965P
GFX: GeForce 7600GT Extreme
Ram: 1GB 800MHz dual channel

Myśle że tutaj grafika, hdd, procesor i ram nie gra dużej roli.

Z góry dziękuję za pomoc.


sobota, 20 stycznia 2007, 23:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
zmień sterowniki, mam taki tuner i czasem niestety muszę go używać problem tkwi w beznadziejnym oprogramowaniu

pozdrawiam


niedziela, 21 stycznia 2007, 19:39
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 20 stycznia 2007, 23:40
Posty: 2
Post 
Już znalazłem i jest prawie wszystko wporządku. A co nie jest:
Jak nagrywam jakiś program to nie nagrywa dźwięku jest sama wizja a jak nagrywa dźwięk to same basy lecą a nie ma wysokich tonów, np. spiewu. Możecie mi powiedzieć dlaczego tak jest?

Z góry dziękuje za pomoc.


poniedziałek, 22 stycznia 2007, 21:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL