|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 02:06
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
obraz z kompa na telewizorze 100 Hz
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 obraz z kompa na telewizorze 100 Hz
|
środa, 7 maja 2003, 12:13 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Częstotliowść
A jaką częstotliwość masz ustawioną w opcjach TV Out karty graficznej? Karta sama z reguły wykrywa częstotliwość pracy telewizora. Ale przy 100Hz TV nie wiem co pokazuje karta.
emes
PS. Jakim kablem łączysz sie z TV? I czy jst w miare dobrej jakości. Bo z tym bywa różnie. Marne kable pociągniętę obok kabli zasilających moga byc podatne na zakłócenia.
|
środa, 7 maja 2003, 12:51 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 odp
Witam!
jest to kwestia zakłóceń generowanych przez zasilacz z kompa (zasilacze impulsowe to największe generaory zakłóceń!!!). Też mam ten problem - zrobiłem sobie kabelek s-video Euro i po przełaczeniu na TV lecą mi pasy. Kiedy podłączyłem orginalny kabel zakłóceń nie było (obydwa kable są podłączone tak samo - dzwoniłem je). TTki sam problem tykko że 10x większy miałem gdy chciałem zgrywać materiał analogowy przez kartę TV do komputera.Tak więc proponuję ekreanować kabel i wtyczkę - zwłaszcza przy kompie.
pozdrawiam
figi1@wp.pl
|
piątek, 9 maja 2003, 14:47 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
A może "kolizja mas", jak masz kablówkę to wyjmij wtyczkę z telewizora i zobacz czy się poprawi.
|
czwartek, 27 listopada 2003, 10:49 |
|
 |
records
Bywalec
|
Miałem ten sam problem tylko że na matrox'ie, kombinowałem ze wszystkim dopiero wymiana zasilacza pomogła
|
czwartek, 27 listopada 2003, 11:07 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|