Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 02:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Pliki Offline w Premiere Pro 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Pliki Offline w Premiere Pro
Witam posiadam kartte Matrox x100,chcialem zainstalowac Adobe Premiere 6,0 ale niestety nie moge.Jest jakas mozliwosc zainsatlowania tego programu? Mam Adobe Premiere Pro ale mam problem z plikami offline i nie wiem co na to poradzic, wiec chcialem zainstalować Premiera 6,0 .Jak ktos mial podobny problem z plikami offline to prosze o rade.dzieki


poniedziałek, 28 lipca 2008, 19:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 27 lipca 2008, 15:06
Posty: 222
Lokalizacja: LDZ
Post Re: Pliki Offline w Premiere Pro
vigro1000 napisał(a):
Witam posiadam kartte Matrox x100,chcialem zainstalowac Adobe Premiere 6,0 ale niestety nie moge.Jest jakas mozliwosc zainsatlowania tego programu? Mam Adobe Premiere Pro ale mam problem z plikami offline i nie wiem co na to poradzic, wiec chcialem zainstalować Premiera 6,0 .Jak ktos mial podobny problem z plikami offline to prosze o rade.dzieki


z tego co mi sie wydaje to w Pro mozna zmienic sciezke pliku i juz nie sa offline pliki...

no chyba ze masz projekt z 6.0 i ladujesz go do PRO to moze jakies tam jaja wychodza :)

_________________
LDZ : photographic ... motion graphic ... video editing // www.ase2000.pl
sprzet: Sony FX1 ... Nikon D80 18-200/ F3.5-6.3 ... Familia Adobe + 2x21"


poniedziałek, 28 lipca 2008, 19:27
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Re: Pliki Offline w Premiere Pro
NIe wiem konkretnie o co chodzi. Poinstruuj mnie jak możesz. Z góry serdecznie dziękuje.


poniedziałek, 28 lipca 2008, 19:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 27 lipca 2008, 15:06
Posty: 222
Lokalizacja: LDZ
Post Re: Pliki Offline w Premiere Pro
wiec jesli jest to projekt z PRO to off line pojawia sie gdy link w projekcie do pliku docelowego (avi/mp3 itp) zostaje zmieniony na dysku twardym wtedy link jest pusty i odwoluje sie do czegos czego w tym miejscu nie ma ... - spowodowane jest to zmiana nazwy folderu... pliku... wykasowaniem lub tez przeniesieniem do innego katalogu ...
w tym momencie wlaczajac projekt pliki wyspisuja nam ze sa off line i wyskakuje okno aby ustawic nowa sciezke do pliku ... jesli PLIK sam PLIK nie zmienil swojej wartosci w KB czyli zmienila sie tylko sciezka lub nazwa to podajesz ja nowa i wszytko ok :)

natomiast jesli projekt jest z premier 6.5 i otwierasz go w PRO i masz offline to nie wiem czy tak da rade bo tego nigdy nie robilem...

... mam nadzieje ze choc troche pomoglem :)

_________________
LDZ : photographic ... motion graphic ... video editing // www.ase2000.pl
sprzet: Sony FX1 ... Nikon D80 18-200/ F3.5-6.3 ... Familia Adobe + 2x21"


poniedziałek, 28 lipca 2008, 19:55
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Re: Pliki Offline w Premiere Pro
Chodzi o to że nie zmieniałem ścieżek plików. Dodałem pliki do projektu, zapisałem projekt, otworzyłem go ponownie i już pliki były offline. NIe mam zielonego pojęcia o co chodzi. I korzystając z okazji zapytam jak się robi blue screena w adobe premiere pro, gdzie się go włącza? Z góry serdecznie dziękuję.


poniedziałek, 28 lipca 2008, 22:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 27 lipca 2008, 15:06
Posty: 222
Lokalizacja: LDZ
Post Re: Pliki Offline w Premiere Pro
vigro1000 napisał(a):
Chodzi o to że nie zmieniałem ścieżek plików. Dodałem pliki do projektu, zapisałem projekt, otworzyłem go ponownie i już pliki były offline. NIe mam zielonego pojęcia o co chodzi. I korzystając z okazji zapytam jak się robi blue screena w adobe premiere pro, gdzie się go włącza? Z góry serdecznie dziękuję.



szczerze to ni cholery nie wiem czemu :/ ...

ale sproboj jeszcze tak kliknij na plik ktory jest offline prawym i tam masz (powinno byc aktywne) link media i znajdz sciezke... jesli jest aktywne UNLINK MEDIA to zrob to i 1 opcja ... i pozniej link media :)

moze tak pomoze :)

_________________
LDZ : photographic ... motion graphic ... video editing // www.ase2000.pl
sprzet: Sony FX1 ... Nikon D80 18-200/ F3.5-6.3 ... Familia Adobe + 2x21"


poniedziałek, 28 lipca 2008, 23:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Re: Pliki Offline w Premiere Pro
dziwne jest to zadny plik nie został przeniesiony a adobe wykrywa.pliki offline


wtorek, 29 lipca 2008, 20:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL