|
|
|
Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 04:56
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Problemy z podkładaniem dzieku w Pinnacle Studio 8
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Problemy z podkładaniem dzieku w Pinnacle Studio 8
mam Pinnacle Studio 8.
chciałem dołączyć mp3 jako Background music do filmu, który robiłem. Wczesniej dołączałem do dwóch filmów i było OK. Bo wstawieniu w odpowiedni fragment filmu zapisywałem project i odtwarzałem. wtedy Pinnacle mówił mi, że ładuje plik mp3, było okno i kreseczki pokazujące stan załadowania. Po jakiś 10 sekundach miałem już załadowany i ruszał cały film. A teraz jak wstawiam, zapisuję i chcę odtworzyć, to też pojawia się takie okno, ale zaczyna migać 100 razy na minutę i cały program zaczyna migać i nic z tgo nie wynika. W ogóle się nie ładuje musze restartować i tak w kółko. Patrzyłem w innych montażach, kóre robiełm, w których było dobrze, teraz też nie chce się ładować muzyka. Przegrywałem na inne formaty, z płyty CD, nic nie pomaga, w ogóle nie chce to chodzić.
|
środa, 25 czerwca 2003, 12:47 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
w projekcie wszystkie wartości wsadowe i sam projekt muszą mięc tą samą wartość czyli 100% - tak jest w AP, jeżeli projekt ma 50% a materiały wejściowe 100% to zaczyna się sypać - może sprawdź ustawienia projektu.
pozdrowionka
|
środa, 25 czerwca 2003, 14:08 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Dziękuję za odpowiedź, jednak tak jak mówiłem, robiłem juz takie rzeczy wcześniej. Filmy zazwyczaj mają po 20 minut, więc objętośc jest podobna. W każdym z tych filmów podkładałem muzyke, która trwała prawie przez całą długiośc filmu. I nie było problemu. W feralnhm projekcie, chciałem podłozyć muzykę tylko na 5 minut.
A propos, gdzie się sprawdza ustawienia projektu?
|
czwartek, 26 czerwca 2003, 10:08 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|