Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 01:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Premiere 4.1.0 i Intensity Pro - brak podglądu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 26 czerwca 2005, 22:07
Posty: 47
Post Premiere 4.1.0 i Intensity Pro - brak podglądu
Witam,
zachciało mi się HD więc pozbyłem się DVXów i innych Ediusów żeby wejść pełną gębą w Premiera Cs4. Problem polega na tym że do podglądu na TV HD chciałem użyć chwalonej karty IntensityPro. Niestety po instalacji okazało się że mój Premier nie widzi tej karty ani w presetach ani w "playback settings". Pojawił się natomiast dźwięk. AfterEffects i Photoshop ją wykrywa i realizuje podgląd.
Najbardziej zależy mi jednak na podglądzie z premiera. Gdzie jest problem i jak go rozwiązać?

Konfiguracja:
Vista 64bit, Premiere 4.1.0, sterowniki do IntesityPro: 3,2 (najnowsze ze strony BlackMagic).

Proszę o jakieś sugestie i pomoc.

Pozdrawiam.

_________________
Pozdr.
Jacek


środa, 12 sierpnia 2009, 14:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premiere 4.1.0 i Intensity Pro - brak podglądu
a sterowniki instalowales przed czy po instalacji premierea ?

czy wersja drivera 3.2 podczas instalacji zrobila update firmwareu Intensity ?


środa, 12 sierpnia 2009, 16:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 26 czerwca 2005, 22:07
Posty: 47
Post Re: Premiere 4.1.0 i Intensity Pro - brak podglądu
Kartę i sterowniki instalowałem już po instalacji Premiera.

A czy driver 3.2 zrobił update firmwearu Intensity - tego nie wiem lub nie do końca rozumiem co masz na myśli.
Najpierw odinstalowałem straszą wersję sterowników (3.coś tam) i po restarcie zainstalowałem wersję 3.2

Czy komuś udało się w ogóle zmusić premiera w tej wersji do współpracy z Intensity?

Pozdrawiam

_________________
Pozdr.
Jacek


środa, 12 sierpnia 2009, 17:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premiere 4.1.0 i Intensity Pro - brak podglądu
no ja uzywam bezstresowo tej konfiguracji, najnowszy update premiera online i stery 3.2 ale pamietam ze po drodze albo 3.0 albo 3.1 zrobily mi update firmwareu pod katem premierea nowego, stad pytanie czy w momencie jak instalowales oprogramowanie do intensity , zrobil sie przy okazji update biosu karty czy nie

jedyne czego nie moge uzyskac to mapowania dzwieku z intensity na karte muzyczna, reszta chodzi, podglad hdmi a/v a po componentach v


środa, 12 sierpnia 2009, 18:20
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 26 czerwca 2005, 22:07
Posty: 47
Post Re: Premiere 4.1.0 i Intensity Pro - brak podglądu
Mógłbyś podesłać mi na maila te starsze wersje sterowników? może to rozwiąże problem.
jason-77@tlen.pl

Dzięki

_________________
Pozdr.
Jacek


środa, 12 sierpnia 2009, 18:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL