Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 08:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 tv out i telewizor 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post tv out i telewizor
Może moje pytanie wyda sie dla znawców banalne, ale ja dopiero poznaję możliwości swojego komputera.
Jak podłączyć telewizor do kompa i jak ustawić własciwości karty GeForce 4 MX? Proszę o instrukcje łopatologiczne :D


czwartek, 28 sierpnia 2003, 13:44
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 27 sierpnia 2003, 23:23
Posty: 11
Post 
heh opcja twin view

gf ogonie maja zryta funkcje wyswietlania tv .. wole ati :)

_________________
http://www.sqad.pl


poniedziałek, 1 września 2003, 21:53
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 16:05
Posty: 47
Lokalizacja: Łódź
Post TV out
Zainstaluj Tv Tool 8.0 i pozbedziesz sie problemow z przelaczaniem monitor - tv . Mozesz tez przy odpowiednim ustawieniu opcji wyswietlic obraz rownoczesnie na monit. i tv.

_________________
P4E 3.0 FREEZER 4 ABIT IC7-G 1.1 HIS EXCALIBUR RADEON 9800 PRO ICE-Q 2 x 512 MB A-DATA VITESTA DDR 600 2 x SAMSUNG SP 80 GB SATA RAID SAMSUNG SP 200 GB AUDIGY 2 ZS PLATINUM PINNACLE STUDIO DELUXE 10 PLUS BENQ DWLS 1655 NEC ADLF 7173A LCD ASUS PW201.


poniedziałek, 1 września 2003, 22:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
a ja mam jeszcze inne pytanie:
gdy już mam program TVtool to jakich mam użyć kabelków, żeby wszystko działało ( w tv mam wejścia: audio out i video out)


poniedziałek, 12 kwietnia 2004, 10:29
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 8 lipca 2003, 02:35
Posty: 26
Lokalizacja: Far ałej
Post 
też mam taką kartę jak ty i też mam z tym problem bo nigdy nie podłączałem kompa z telewizorem. ale ostatnio kupiłem przejściówkę DVI na zwykły analog i podłączyłem drugi monitor :D i na jednym można oglądać film a na drugim pracować :D. Ale wolał bym wyświetlać obraz na TV. i jak podłacze kabel(który dostałem z kartą) do wyjścia w karcie tv out to są dwa gniazda w tym kabelku jedno to s-video a drugi to chinch. O ile sie niemyle to s-video przesyła obraz a chinch przesłyła fonię. Ale jak to podłączyć do telewizora? Kupić jakąć przejściówkę z s-video&chinch na euro? Na logikę to można by było podłączyć s-video pod wejście w telewizorze s-video a chinch podłączyć pod przejścówkę euro na chinche podłączyć tego chincha. czy dobrze myśle?


poniedziałek, 12 kwietnia 2004, 12:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 8 lipca 2003, 02:35
Posty: 26
Lokalizacja: Far ałej
Post 
BUENO a masz może adres oficialnej stronki tego programu Tv-Tool?



Już udało mi się znaleźć i jest już wersja TVTool ver.9.6.2
Można ją ściągnąć tutaj http://tvtool.info/


poniedziałek, 12 kwietnia 2004, 12:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 28 czerwca 2004, 21:05
Posty: 18
Post [pomoc] TV TOOL i VIVO
Mam karte Loadtek A180 DDr z MyVIVO, mam rowniez TV Tool 9 ale nie moge jakos skonfigurowac tego wszystkiego i podlaczyc zeby mi dzialalo...?

Prosze o pomoc

_________________
DAMI (PrestigeMedia)


wtorek, 6 lipca 2004, 14:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL