Teraz jest środa, 19 września 2018, 11:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 POMOCY!LINIE!!! 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 20 sierpnia 2003, 22:35
Posty: 14
Post POMOCY!LINIE!!!
Mam Athlona 1400,512 ramu sysk twardy z włączonym DMA.
Radeon 9000 128DDR vivo.
Gdy zgrywam w rozdzielczości np.640x480 to gdy poruszają się w filmie jakieś przedmioty,to są zamazane liniami.
Zgrywam VirtualDubem i wykorzystanie CPU mam poniżej 70%.
POMOCY!!!!!!!!!


niedziela, 21 września 2003, 17:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post 
Poszukaj na forum tematów zawierających określenia "przeplot" lub "interlace" - napewno znajdziesz odpowiedź na Twój problem.

_________________
hi-rek


niedziela, 21 września 2003, 17:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL