Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 15:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 łączenie kart Decklink w jednym komputerze 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post łączenie kart Decklink w jednym komputerze
witam,
czy można łączyć wyjścia SDI z wejściami SDI w tej samej karcie (lub drugiej zainstalowanej w tym samym komputerze)?

chodzi mi o wpuszczenie sygnału wyjściowego z jednego programu (generator grafik) do drugiego programu (switcher video)

pzdr

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


niedziela, 16 czerwca 2013, 14:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 16 listopada 2003, 18:21
Posty: 446
Post Re: łączenie kart Decklink w jednym komputerze
Nie wiem czy aktualne, ale możesz to zrobić na karcie Decklink Quad.
Ja mam Extreme 4K i Quada i taka opcja możliwa jest tylko z Quada.
Z jakiego generatora wypuszczasz sygnał ?

Sebastian

_________________
Apple Mac Pro 12-Core/ Xeon/16GB/Intesity Pro/GTX680
Apple MacBook Pro 15.4 Retina
Final Cut, Sony Vegas 9, 10, 11, 12
Sony PXW-X320,Sony PMW300K2 , Canon C-100, Panasonic Z10000 3D, Sony A7SII
Transmisje internetowe
streaming
wideofilmowanie


czwartek, 2 października 2014, 13:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL