|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 lutego 2019, 05:58
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
radziu
Bywalec
Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 12:48 Posty: 23 Lokalizacja: Nowogard
|
 karta DV
wkrotce kupije sobie kamerke miniDV i nie wiem ktora karte WiFi kupic??? zastanawialem sie nad Pinnacle ale kosztuje ona 300zl a na forum wiedzialem ze niektorzy kupuja takie zo niecale 100 i sa zadowoleni chodzi mi o to zeby katra nie byla za droga i z kablem laczacym???
POMOCY
_________________ ...born to freeride...
|
środa, 1 października 2003, 18:05 |
|
 |
keram
Stary wyjadacz
Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55 Posty: 144 Lokalizacja: Lublin
|
Witam!
Ja kupilem na Allegro karte Fi-Wi + kabelek Fi-Wi + oprogramowanie i wszystko dziala bez zarzutu, wiec jestem zadowolony  ale tez zalezy do czego bedzie ci sluzyc ta karta czy do zabawy czy do czegos bardziej profesjonalnego.
Pozdrawiam!
_________________ no reason to live but I like it that way
|
środa, 1 października 2003, 19:30 |
|
 |
Chudy
Bywalec
Dołączył: czwartek, 10 kwietnia 2003, 09:34 Posty: 15 Lokalizacja: Warszawa
|
Zastanów się nad kartą ADS Pyro PCI64 ( http://www.adstech.pl) za niecałe 200 zł możesz kupić 64-bitową kartę na układzie Texas Instruments, która zalecana jest jako nieliczna do systemów AVID Xpress.
jasne, że nie będzie to nigdy kontroler za 100 zł (z którymi bywa różnie), ale za taką jakość chyba warto nieco dopłacić.
|
wtorek, 7 października 2003, 11:04 |
|
 |
bartolo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 6 października 2003, 21:27 Posty: 223 Lokalizacja: W-wa
|
Poszukaj zdecydowanie karty opartej na kości Texas Instruments. Faktycznie jako jedyną poleca ją Avid i nie bez powodu. Jest to jakość na wysokim poziomie za naprawdę rozsądne pieniądze. Na giełdzie w W-wie można ją dostać (nową) za 140 zł, tylko trzeba troszkę poszukać.
Chyba mam jedną taką w zapasie więc jak nie bedziesz mógł znaleźć to sie odezwij ( bartek@ww.medianet.pl) to jakoś się dogadamy.
_________________ http://www.kiwifilm.pl
|
wtorek, 7 października 2003, 12:33 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|