Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 23:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem ze zgrywaniem materiału analogowego RT.X2 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Problem ze zgrywaniem materiału analogowego RT.X2
Witam serdecznie. Przesiadłem sie z matroxa.rt.x100 na rt.x2. Chce zgrac materiał analogowy z VHS i nie daje rady. Podłączam magnetowid compozytem co prawda widze obraz . Po pierwsze obraz jest czarno biały a nie kolorowy i skacze gdzie nie powinien. Niestety nie mam componentu, zeby podłączyc i sprawdzić. Ale poradziłem sobie z tym i podłączyłem xboxa comoponentem pod wejscie obrazu i równiez nic. Mieliscie juz taki problem? nie wiem w czym jest wina. Bardzo dziękuje z góry za pomoc.


czwartek, 10 kwietnia 2014, 12:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem ze zgrywaniem materiału analogowego RT.X2
w preferencjach jest pewno ustawiony na ntsc, defaultowo tak ma


czwartek, 10 kwietnia 2014, 12:22
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Re: Problem ze zgrywaniem materiału analogowego RT.X2
a jak to zmienc? własnie jak mam ustawienia zgrywania to tylko mam ntsc i nie moge tego zmienic


czwartek, 10 kwietnia 2014, 12:35
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Re: Problem ze zgrywaniem materiału analogowego RT.X2
Przesyłam zrzuty ekranu widać jaki jest ten obraz :(


Załączniki:
2.jpg
2.jpg [ 284.56 | Przeglądane 152 razy ]
1.jpg
1.jpg [ 399.2 | Przeglądane 130 razy ]
czwartek, 10 kwietnia 2014, 12:43
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 23 maja 2008, 16:42
Posty: 120
Post Re: Problem ze zgrywaniem materiału analogowego RT.X2
Możliwe ze to wina xtoolsów, przy uruchamianiu Premier Cs4 nie pokazuje mi sie teraz logo matroxa


czwartek, 10 kwietnia 2014, 12:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 sierpnia 2004, 14:48
Posty: 341
Post Re: Problem ze zgrywaniem materiału analogowego RT.X2
Nie mam CS4 lecz CS 5 ale jeśli nie masz logo Matroxa - czy to znaczy, że nie możesz wybrać presetu z jego ustawieniami?
Zwróć się bezpośrednio do Degenerado, on pomoże ci na pewno.


czwartek, 10 kwietnia 2014, 17:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL