Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 09:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Stery do DC 30 pod XP - Pequi 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Stery do DC 30 pod XP - Pequi
Pozdrawiam. Proszę o pomoc gdzie mógłbym zaopatrzyć sie w te stery. Podobno są jakieś stery niezależnej firmy które działają w XP.Liczę na was


wtorek, 14 października 2003, 22:39
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/video.html


środa, 15 października 2003, 07:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post stery do xp
Niestety nie ma!!!! (na 99% sterów do Dc30 pod XP) to wszystko co podają na stronach ze sterownikami to pierdoły - podają, żeby zainstalowac DC10 - faktycznie, że się zainstaluje...ale co ztego jak nie działa. Też szukam od kilku tygodni - niema szans.....jedynie na win2000 to jakoś chula, ale co z tego jak nie zgra powyżej 2GB. (ty pewnie też masz takie problemy), jakbyś coś wyczaił to daj znać: rafaldziura@poczta.onet.pl , ja też jak cos znajdę to ci dam info. Ale najważniejszą sprawą nie są stery (bo zainstalujesz drugi system win2000 i jest ok, tyko największym problemem jest zgranie powyżej 2GB materiału na dysk (niema znaczenia czy masz NTFS czy FAT).


piątek, 24 października 2003, 11:02
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Jest wazne np przy exporcie bo na FAT nie wyeksportujesz pliku z premiera powyzesz 2GB a na NTFS to zrobisz i np skompresujesz do divix'a :lol:


poniedziałek, 27 października 2003, 21:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Witam wszystkich zfrustrowanych karta DC30.
Piszecie ze nie zgrywa ponad 2G -i jest to prawda mimo ze dyski są na NTFS. Dzieje sie tak tylko na orginalnych sterach DC30.
Znalazłem jakieś stery i dzialają pod Studio 8 i karta zgrywa nawet 40G materiału w AVI z kodekiem MJPEG tak jak DC30 W orginale .
Widziana jest w systemie jako dc10+, nie widzi jej AP
Mozna poza tym przechwytywac przez --Ulead studio, U DVDWorkshop.
Szukałem tych sterów teraz i niema-są jakie płatne, wiec nie podaje linka.
wysle na e-mail----Stronka znikneła 8O .
PS: na sterach dc10 które sa w studio 8 nie działa
pozdrawonka


czwartek, 30 października 2003, 15:47
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post dc30
jestem rowniez bardzo zainteresowany sterami pod xp, moj mail tdu@awf.gda.pl, prosze o pomoc w uzyskaniu ich !!!


sobota, 8 listopada 2003, 12:30
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL