Teraz jest czwartek, 20 września 2018, 14:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Easycap Video Grabber- brak dźwięku 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 19 marca 2016, 11:00
Posty: 1
Post Easycap Video Grabber- brak dźwięku
Witam.
Pytanie jak powyżej, sytuacja taka że zakupiłem to ustrojstwo do zgrania pamiątkowych VHSów z myślą że dołączą odpowiednie softy, zawiodłem się. W pudełku tylko stery do gadżetu, no ale ok mam już pobrany UleadVideoStudio i obraz jest, dźwięku za nic w świecie a sprawdzałem już chyba wszystkie możliwe opcje ustawienia. Sygnał idzie poprzez złącza chinch.
Miał ktoś może podobny problem (zaznaczam że próbowałem na win7 i na drugim kompie z win10 i dalej to samo). Podpowiedzcie co myślicie.
Z góry dziękuje i pozdrawiam!


sobota, 19 marca 2016, 11:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1907
Lokalizacja: Opole
Post Re: Easycap Video Grabber- brak dźwięku
Z googli mi wyskoczyło.

_________________
Obrazek


sobota, 19 marca 2016, 17:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL