|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 lutego 2019, 05:58
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Jaką karte video wybrać?
Witam mam analogowa kamere sony Hi8 jak karte video wybrac do zgrywania i matazu? Czy pinnacle dc10+ to dobra karta czy moze ktos polecic cos lepszego oczywiscie w rozsadnej cenie:) Wielkie dzieki z gory za pomoc
|
wtorek, 2 grudnia 2003, 20:46 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
Ja napiszę jedynie, że z użytkowania DC10+ (od dobrych kilku lat) jestem bardzo zadowolony, choć przez chwilkę ciarki mnie przeszły jak Pinnacle ogłosił, że nie bedzie sterów pod XP. Na całe szczęście sprzedali tyle tych kart, że ich uzytkownicy "wymusili utrzymanie" supportu dla niej. Poza tym Studio 8 z Hollywood FX doskonale nadaje sie do amatorskiej zabawy, a nawet do nieco poważniejszych produkcji, a z DC10+ współpracuje doskonale. Odradzam karty produkcji HDP, wszelkiego rodzaju tunery TV i karty VIVO.
|
środa, 3 grudnia 2003, 02:06 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|