Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 15:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 czy isnieje mozliwosc ?? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post czy isnieje mozliwosc ??
czy istnieje mozliwosc zdekodowania np HBO przez vivo ?? tzn np wlaczam sobie na ekran komputera hbo i mam paski ,czy jest jakis program ktory zdekoduje mi mi hbo przez vivo w radeonie ? jest taka mozliwosc czy to tylko moja bojna wyobraznia :)


niedziela, 7 grudnia 2003, 23:42
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Jak dla mnie to jedynie Twoja bujna wyobraźnia, ale mogę się mylić bo już różne cuda widziałem. Z tego co wiem, to dekodery (sprzętowe i programowe) działają na sygnale TV i informacjach dodatkowych w nim zawartych za pomocą chipsetów tv, a to co podałbyś na wejście vivo to sygnał nie przechodzący przez głowicę, więc soft niemiałby co obrabiać... choć może w Malezji mają już taki programik.


poniedziałek, 8 grudnia 2003, 23:43
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 22:25
Posty: 190
Lokalizacja: Swidnica
Post 
Masz na myśli HBO z kablówki? HBO jest filtrowane w sygnale kablówki i jedyną metodą jest założenie takiego filtru na kabel antenowy (kablówki) przy wejściu do TV.

_________________
Javo


wtorek, 9 grudnia 2003, 11:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL