Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 19:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 DVStorm2-grafika 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post DVStorm2-grafika
Jaką kartę grafiki kupić do kompa aby dobrze współdziałała z DVStormem2 :?:
czy może być Gf 4 64Mb :?:


poniedziałek, 29 grudnia 2003, 13:44
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post re...
Witam,
Polecam zdecydowanie ATI modele od 9500 "w górę".
Jeżeli chcesz aby efekty z Xplode'a 4 "chodziły" w RT to taka karta jest niezbędna. Pozdrawiam.


poniedziałek, 29 grudnia 2003, 13:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Nie zależy mi bardzo na RT, głównie na kodowaniu do MP2
i dlatego pytam o czy na zwykłej GF4 64MB będzie chodziło stabilnie
dziękuje za odpowiedz i podtrzymanie tematu


piątek, 2 stycznia 2004, 15:37
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
a CO Z KARTAMI Z nvidią. Nie są wystarczjące (oczywiści chodzi mi o odpowiedniki, wyżej wymienionej ATI)


piątek, 2 stycznia 2004, 17:28
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Pytanie
cz na gf 4 lub fx 5200 będzie działać nie stabilnie
czy ktoś ma takową konfiguracje :?:


poniedziałek, 5 stycznia 2004, 14:53
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post karta????
a jak chce pracowac na dwoch monitorach to co mam zrobic karta matroxa G550 to lipa?? niech ktos mi cos poradzi!!

_________________
=---TranceKostek---=


poniedziałek, 5 stycznia 2004, 17:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
WITAM
DOBRE PYTANIE ,
CHOCIAŻ PRACE NA 2 MONITORACH OFERUJĄ TEŻ GF,
ALE WRACAJĄC DO TEMATU TO PO PROSTU SZKODA KASY NA KOLEJNE WYMIANY-
WIĘC JAK Z TYM STORMEM CHODZI NA TANICH /300ZŁ/ KARTACH CZY NIE :?:


środa, 7 stycznia 2004, 12:39
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
WITAM
DOBRE PYTANIE ,
CHOCIAŻ PRACE NA 2 MONITORACH OFERUJĄ TEŻ GF,
ALE WRACAJĄC DO TEMATU TO PO PROSTU SZKODA KASY NA KOLEJNE WYMIANY-
WIĘC JAK Z TYM STORMEM CHODZI NA TANICH /300ZŁ/ KARTACH CZY NIE :?:


środa, 7 stycznia 2004, 12:40
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Witam.
Czy nikt nie wie 8O


czwartek, 8 stycznia 2004, 14:37
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post re...
Witam,
DVStorm 2 chodzi także z "tanimi" kartami grafiki.
Jeżeli jednak chciałbyś aby efekty Xplode 4 "chodziły" w czasie rzeczywistym to musisz się zaopatrzyć w bardzo szybką grafikę.
Canopus rekomenduje ATI od modelu 9500 wzwyż. Podyktowane jest to tym iż firma napisała łatkę do Xlode'a i to oprogramowamie wykorzystuje silnik karty grafiki przy renderingu skomplikowanych efektów 3D.
O konfiguracji preferencji Xlode'a 4 już kiedyś pisałem.
Wracając do Twojego pytania. Canopus DVstorm 2 będzie działał także z kartami GF od GF4 MX440 na zaawansowanych kartach skończywszy.
Pozdrówka.


czwartek, 8 stycznia 2004, 16:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Wielkie Dzięki


poniedziałek, 12 stycznia 2004, 13:37
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL