|
|
|
Teraz jest wtorek, 19 lutego 2019, 23:20
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Mam czarno biały obraz
Mam Radreona 9300 . Połączyłem z nim TV i wideo jak podłaczam przez wideo mam czarno biały obraz jak przez TV yo jest normalnie.
Co mam zrobić żeby nagrać coś w kolorze? 
|
poniedziałek, 29 grudnia 2003, 22:47 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
TV może obsługiwać kilka formatów PAL i SECAM, czego np. magnetowid może nie umieć. Sprawdź w dokumentacji TV i wideo jakiego rodzaju PAL obsługują. Możesz też zmienić rodzaj sygnału w sterownikach karty graficznej (we właściwościach Pulpitu lub w Panelu Sterowania -> Ekran wybierz zakładkę Ustawienia -> Zaawansowane -> Ekrany -> kliknij nagłówek TV i przejdź na zakładkę Format - tam możesz sobie poeksperymentować. Może też musisz dostroić wideo na innym kanele niż masz domyślnie ustawiona (skanowanie kanału).
|
poniedziałek, 29 grudnia 2003, 23:45 |
|
 |
jam3
Aktywny bywalec
|
 Re: Mam czarno biały obraz
Ostatnio edytowano sobota, 2 października 2004, 16:06 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz
|
wtorek, 30 grudnia 2003, 10:13 |
|
 |
andy12300
Nowy
|
 radeon 9200
witam mam podobna historie z ww karte. podczas proby zgrania z video do kompa otrzymuje material monochromatyczny z ukosnymi pasami (fiolet...) i tyle.
|
środa, 10 marca 2004, 22:30 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
problem polega na niezgodnosci naszych odbiornikow tv z kartami. ja rowniez podlaczylem karte z tv i byl cz-b obraz. rozwiazaniem jest odbiornik w ntsc. moj ma przelaczane pal na ntsc i jest ok.
pozdrawiam
|
niedziela, 14 marca 2004, 15:18 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|