Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 12:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 juz n ie moge z tym firewire kupie dv storma wrrr 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 1 października 2003, 16:03
Posty: 48
Lokalizacja: Ostroleka
Post juz n ie moge z tym firewire kupie dv storma wrrr
Witam
zastanawiam sie czy kupic dv storma bo juz nie moge z tym firewire z tym sie nei da konkretnie montowac mam fajne pomysly np z uzyciem blur lub innych efektow i ledwo sie to podglada na 1800xp 512 ramu w premiere pro dopiero jak przelicze to moge zobaczyc jak to naprawde wyglada kompa juz zamowilem P42.6 na asusie i 1GBramu w dualu ale tak sobie myle ze to i tak nie wystarczy przy skomplikowanych efektach
za ile mozna teraz wyrwac takiego storma i co jeszcze zyskam oprocz efektow w rt ?
Pozdrawiam


środa, 31 grudnia 2003, 19:56
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 11 października 2002, 22:04
Posty: 71
Post 
witam
o pierwsze atlon wogole zaden amd nei nadaje sie do montazu to po pierwsze:(((( bo na tym to divx potrawi sie rwac ale to jest inna bajka
o drugie jakiego programu uzwywasz do montazu?????bo jesli jakiegos amatorskiego dv studio to tak moze byc

_________________
Kamil F.
gg:1678313
e-mail:kamilekf@o2.pl


piątek, 2 stycznia 2004, 12:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
Kamilek, nie pisz głupot!
Od kiedy AMD nie nadaje się do NLE i kto ci to powiedział? Jeśli u kogoś na współczesnym AMD szarpie Divx to niech sobie da spokój z komputerami i zajmie się czymś prostrzym.
Pozdr.


piątek, 2 stycznia 2004, 12:45
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 1 października 2003, 16:03
Posty: 48
Lokalizacja: Ostroleka
Post 
kamilek pisalem ze premiere pro :)
rafal wiesz jak tez uwazam ze amd nei jest zle a w niektorycj sytuacjach lepsze o dintela tylko ze jak wszyscy wiemy wiele programow do NLE jest optymalizowanych pod "pentaka":( kidys myslalem ze mam za malo ramu i dla tego mi sie "dusi" premier dolozylem do 512 i troche pomoglo ale to nie jest to
Pozdrofka


piątek, 2 stycznia 2004, 12:55
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 4 stycznia 2004, 19:48
Posty: 140
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Mam AMD 2500XP na Nforce2 512ram sys Win_XP pro i wesela nagrywam prosto z timelinu przez kamerę Panasonic NVDS10 na magnetowid. Oczywiście odpada używanie Adobe Premiere bo ten program nie renderuje w czasie rzeczywistym- Natomiast w VegasVideo jak nacisnę ikonke w oknie podgladu która nazywa się "podglad na urządzeniu zewnętrznym" to pocięty film z przejściami nagra sie na kasetę vhs bez zadnego renderowania. Z poważniejszymi efektami program nie wyrabia się np. jakieś 3d obracanie ale można to wcześniej zrenderować za pomoca funkcji prerender.


niedziela, 4 stycznia 2004, 21:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
"Oczywiście odpada używanie Adobe Premiere bo ten program nie renderuje w czasie rzeczywistym"
Elektron: prosze cie nie pisz glupot


niedziela, 4 stycznia 2004, 23:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL