Teraz jest sobota, 20 października 2018, 11:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 PYTANIE DO UZYTKOWNIKO PRO-ONE 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post PYTANIE DO UZYTKOWNIKO PRO-ONE
posiadam takowe 2 karty lecz mam z nimik klopot przy exporcie do DVD po 35 min materialu obraz staje i do konca 2 h kompresuje ostatni obraz z 35 minuty filmu na obu kartach i innych systemam wystepuje ten sam problem

WIN XP A.P. 6.5 , IMPRESSION zainstalowane , STERY 2.01
WIN 2000 A.P 6.02 , impression zainstalowane , STERY .2.0 i 1,5 testowane

TEN SAM BLAD PRZY WSZYSTKIM na dwoch tych samych kartach


PROSZE OPISAC JAK URUCHOMIC BARIERE 35min na tej karcie!!!! HE HE :D

_________________
=---TranceKostek---=


wtorek, 6 stycznia 2004, 15:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 24 marca 2003, 19:58
Posty: 393
Lokalizacja: Warszawa
Post Pro ONE ??? hmm...
Witam! :D
Sledzac forum z panskimi postami o PRO ONE az dziwie sie ze ma pan tak DUZY problem z tymi kartami! Coz i jak zatem panu pomoc? :idea: . Podstawa to zadzwonic do obslugi technicznej firmy KSK-DYSTRYBUCJA i opisac swoj problem. Ja, jesli mialem jakies watpliwosci, zawsze posilkowalem sie ich poradami i zawsze radzili DOBRZE! (na stronie KSK, uruchomiono forum!. Zglos temat a moze ci odpowiedza-jesli nie chcesz dzwonic) . Druga sprawa: moze i masz dwie karty i moze testowales na roznych systemach lecz ciekaw jestem czy sprawdziles np. na innej plycie glownej, pamieciach, dyskach itp. bo tam moze tkwic problem z tymi 35minutami !?. Ja mialem kiedys podobny przypadek ze karta zgrywala jakis tam fragment na dysk i samoczynnie konczyla nagrywanie. Plik zawsze mial taka sama dlugosc?. Myslalem ze to brak miejsca na dysku, ale bylo go sporo i nie mialem pojecia dlaczego tak sie dzialo! Okazalo sie ze dysk mial wade!. Po zmianie HDD wszystko zaczelo dzialac bez problemu?. Chyba musisz byc bardziej dociekliwy...?!?!? :roll: . A jesli i to nie pomoze to raklamacja do Pinnacle (KSK) i niech oni z tym walcza! (bo nie wierze abys mial obie karty uszkodzone) :wink: . POZDRAWIAM i powodzenia!!!

_________________
iSLATE - http://www.islate


wtorek, 6 stycznia 2004, 18:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post 35
wlasnie dlatego tak jade na te PRO-ONE , bo non stop mam z nimi problemy dziwi mnie rowniez fakt ze ostatnio zaczelo mi cyfre tez zatrzymywac na ok 35 min!!!! dzwonilem do ksk ale pan niestety nie moze mi pomoc!!! :oops:

_________________
=---TranceKostek---=


środa, 7 stycznia 2004, 12:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL