Teraz jest środa, 26 września 2018, 10:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Problem Z DC30+ Synchronizacja 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 13:10
Posty: 1
Lokalizacja: Rzeszów
Post Problem Z DC30+ Synchronizacja
Co jest powodem braku synchronizacji wizji z audio w karcie DC30+ na 2000 prof prosze o porady Pilnne !!!


środa, 11 lutego 2004, 13:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Może dysk, może kodeki (zbędne), może uruchomione w tle procesy, może antywirus, może...


środa, 11 lutego 2004, 20:11
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 4 stycznia 2004, 19:48
Posty: 140
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Potrzebujesz dobrych sterowników http://www.mirosupport.de/ .Powodzenia.


piątek, 20 lutego 2004, 17:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Czy podczas przeliczania materialu przeliczana jest tez os audio ???

zwroc na to uwage !!!
Najlepiej jak skonczysz montowac wciskaj ENTER i niech oblicza, jesli zwrocisz uwage ze po przeliczeniu sciezki wideo material startuje (powinien jeszcze przeliczyc synchronizowac audio) masz zle ustawiony pewien parametr,
wejdz w menu PROJECT/ PROJECT SETTINGS/AUDIO
zaznacz tam USE LOGARITHMIC AUDIO FADES
i ustaw nastepne parametry nastepujaco:
CREATE AUDIO .......... IF THERE ARE: 1 OR MORE ACTIVE AUDIO TRACKS
1 OR MORE AUDIO FILTERS APPLIED

_________________
__STEL_MOTION__


niedziela, 22 lutego 2004, 22:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Wymiana!!!
Witam,

O ile mi wiadomo to DC30 nie posiada sterów powyżej win98.

Jest to rozwiązanie sprzed lat 5 może 6 i Pinnacle zapomniało już o nim.

Ale jest ktoś kto jeszcze Pamięta ;-).

Podam Panu link do strony:

http://www.wamm.pl/aktualn.php?sid=e9dc ... cms_id=195

Proszę poczytać naprawdę warto. Można korzystnie jeszcze zamienić starą kartę na produkt topowy.

Pozdrawiam

Gość


środa, 30 czerwca 2004, 11:07
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL