Teraz jest czwartek, 19 kwietnia 2018, 17:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Dziwny problem z tunerem Avermedia Studio 303/403 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Dziwny problem z tunerem Avermedia Studio 303/403
To wygląda tak, że po włączeniu trybu TV-Air program skanuje częstotliwości i znajduje dostępne kanały, ale bez dźwięku. Natomiast kiedy przełącze z TV na S-Video albo na Ext. dźwięk jest, ale znika obraz 8O Wszystko wydaje się być skonfigurowane okey, więc skąd taki problem :?: :?:

Będę bardzo wdzięczny za pomoc, pozdrowienia, dzięki.


sobota, 14 lutego 2004, 00:36
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Dziwny problem z tunerem Avermedia Studio 303/403
Gość napisał(a):
To wygląda tak, że po włączeniu trybu TV-Air program skanuje częstotliwości i znajduje dostępne kanały, ale bez dźwięku. Natomiast kiedy przełącze z TV na S-Video albo na Ext. dźwięk jest, ale znika obraz .

Brak dźwięku przy TV:
1. kabelek audio łączy wyjście karty Aver z wejściem karty dźwiękowej.
2. Sterowniki - oryginalne z płyty działają. Przy instalacji upgrade należy wymienić sterowniki i program.
Zgrywanie przez S-VHS- podać sygnał video np. z kamery na Avera a audio na wejście karty dźwiękowej.
Pozdrawiam
Mietek


czwartek, 19 lutego 2004, 09:37
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL