Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 16:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 dc 30 pod winXP 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post dc 30 pod winXP
znalazłem to ostatnio w sieci:
http://plugins.members.easyspace.com/dll.htm
prosił bym o komentarze! :wink:


niedziela, 15 lutego 2004, 13:54
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Próbowałem tego jakiś długi czas temu, ale należałem do tej mniejszości, której to nie zadziałało.


niedziela, 15 lutego 2004, 20:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post A sprobuj tu poczytac
i ewentualnie daj znac czy cos z tego wyszlo ??
http://www.blumen-maedler.de/miro/video/video.html


sobota, 21 lutego 2004, 01:43
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
07 jeśli mnie się pytasz to wyraźnie (chyba) napisałem, że nic mi z tego nie wyszło - co znaczy, że nie działało.


sobota, 21 lutego 2004, 10:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 11 kwietnia 2003, 21:14
Posty: 25
Post DC30+ pod XP
Ja także próbowałem DC30+ pod XP oraz win2000 i nic z tego. Chyba narazie trzeba sobie dać spokój. Może producent jeszcze wypuści jakieś porządne sterowniki pod tą kartę. :)


sobota, 21 lutego 2004, 21:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post STERy są tylko że ja nie wiem dlaczego miałem obraz teraz go
Mam sterowniki do DC 30 jeśli chodzi o 2000 i XP i chyla spoko co prawda nie są z dużą możliwością ustawiania sobie parametrów ale są i chodzą poprawnie przynajmniej u mnie chodziły nie wiem czy coś namieszałem w sterach czy zjarałem złącze VIDEO ale nie sądzę - jest problem tylko z Audio ale to można rozwiązać w następujący sposób że podłączamy fonie do pinnacla DC30 i wychodzimy z pinnacla do wejscia liniowego w karcie audio i przy grabowaniu zaznaczamy że ma audio ciągnąć np. z SounBlaster - wejście liniowe i we właścicowsciach też musimy ustawic to że ma nam grabować z wejscia liniowego i to wszyscho na razie jeszcze jestem cierpliwy i może to ustawienia a jeśli chodzi o stery podaje emila magnum_caffe@o2.pl pizcie zajmują około 5 mb razem z softem do grabowania instrukcja obsługi w angielskim lub niemieckim lub na stronie http://www.mirosupport.de koleś za stery żąda 10 EUR ja je mam za free więc też rozpowszechniam za free jeśli macie Emule to tam wpiszcie DC 30 i też są już na sieci w Emulu i możecie ściągną pod nazwą WDM 2.0 Drivers 2k/XP DC30


piątek, 2 kwietnia 2004, 11:41
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Wymiana!!!
Witam,

O ile mi wiadomo to DC30 nie posiada sterów powyżej win98.

Jest to rozwiązanie sprzed lat 5 może 6 i Pinnacle zapomniało już o nim.

Ale jest ktoś kto jeszcze Pamięta ;-).

Podam Panu link do strony:

http://www.wamm.pl/aktualn.php?sid=e9dc ... cms_id=195

Proszę poczytać naprawdę warto. Można korzystnie jeszcze zamienić starą kartę na produkt topowy.

Pozdrawiam

Gość


środa, 30 czerwca 2004, 11:01
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL