|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 lutego 2019, 06:08
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 dc 30 pod winXP
znalazłem to ostatnio w sieci:
http://plugins.members.easyspace.com/dll.htm
prosił bym o komentarze! 
|
niedziela, 15 lutego 2004, 13:54 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
Próbowałem tego jakiś długi czas temu, ale należałem do tej mniejszości, której to nie zadziałało.
|
niedziela, 15 lutego 2004, 20:18 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 A sprobuj tu poczytac
|
sobota, 21 lutego 2004, 01:43 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
07 jeśli mnie się pytasz to wyraźnie (chyba) napisałem, że nic mi z tego nie wyszło - co znaczy, że nie działało.
|
sobota, 21 lutego 2004, 10:57 |
|
 |
Marcin*
Bywalec
|
 DC30+ pod XP
Ja także próbowałem DC30+ pod XP oraz win2000 i nic z tego. Chyba narazie trzeba sobie dać spokój. Może producent jeszcze wypuści jakieś porządne sterowniki pod tą kartę. 
|
sobota, 21 lutego 2004, 21:51 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 STERy są tylko że ja nie wiem dlaczego miałem obraz teraz go
Mam sterowniki do DC 30 jeśli chodzi o 2000 i XP i chyla spoko co prawda nie są z dużą możliwością ustawiania sobie parametrów ale są i chodzą poprawnie przynajmniej u mnie chodziły nie wiem czy coś namieszałem w sterach czy zjarałem złącze VIDEO ale nie sądzę - jest problem tylko z Audio ale to można rozwiązać w następujący sposób że podłączamy fonie do pinnacla DC30 i wychodzimy z pinnacla do wejscia liniowego w karcie audio i przy grabowaniu zaznaczamy że ma audio ciągnąć np. z SounBlaster - wejście liniowe i we właścicowsciach też musimy ustawic to że ma nam grabować z wejscia liniowego i to wszyscho na razie jeszcze jestem cierpliwy i może to ustawienia a jeśli chodzi o stery podaje emila magnum_caffe@o2.pl pizcie zajmują około 5 mb razem z softem do grabowania instrukcja obsługi w angielskim lub niemieckim lub na stronie http://www.mirosupport.de koleś za stery żąda 10 EUR ja je mam za free więc też rozpowszechniam za free jeśli macie Emule to tam wpiszcie DC 30 i też są już na sieci w Emulu i możecie ściągną pod nazwą WDM 2.0 Drivers 2k/XP DC30
|
piątek, 2 kwietnia 2004, 11:41 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Wymiana!!!
Witam,
O ile mi wiadomo to DC30 nie posiada sterów powyżej win98.
Jest to rozwiązanie sprzed lat 5 może 6 i Pinnacle zapomniało już o nim.
Ale jest ktoś kto jeszcze Pamięta  .
Podam Panu link do strony:
http://www.wamm.pl/aktualn.php?sid=e9dc ... cms_id=195
Proszę poczytać naprawdę warto. Można korzystnie jeszcze zamienić starą kartę na produkt topowy.
Pozdrawiam
Gość
|
środa, 30 czerwca 2004, 11:01 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|