|
|
|
Teraz jest wtorek, 19 lutego 2019, 15:46
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
madmax222
Nowy
|
 prosze o porade
od kilku tygodni przeglądam te forum i musze powiedzieć ze dużo z niego sie dowiedziałem ale nie w tym problem. chce zgrać na cd kasety vhs ale niestety nie stać mnie na zakup karty wideo więc musze pokombinować z tunerem tv. i tu moja prośba: jaki tuner tv zakupić aby uzyskać jak najlepszą jakość zgrywanego materiału. znajomy polecił mi prolink pixelview x-capture (niedroga, zaledwie 150zł) ale jestem otwarty na wasze sugestie i porady. czekam na odpowiedzi
pozdrawiam
|
piątek, 5 marca 2004, 01:17 |
|
 |
Matrix
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22 Posty: 662 Lokalizacja: 3miasto
|
Karta wideo nie musi być droga, szczególnie z drugiej reki. Poniżej masz Giełdę, możesz też skorzystać z Allegro - wiem, że mozna tam kupić np. Pinnacle DC10+ za 250-300 zł. A jakość materiału zgranego przez tuner TV (który i tak musisz kupić) a kartę wideo jest znaczna.
|
piątek, 5 marca 2004, 12:28 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|