|
|
|
Teraz jest niedziela, 17 lutego 2019, 08:02
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
jak przegrać z kamery cyfrowej na pc-ta
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 jak przegrać z kamery cyfrowej na pc-ta
Mam problem w związku z kamerą cyfrową
JVC grd21
w żaden sposób niemogę ściągnąć filmu na dysk poprzez usb
na dołączonej do kamery płytce jest 1-en program "image mixer"
ale widocznie brakuje jakiś sterowników
próbowałem pod win milenium i xp-kiem
i nic, jeżeli ktoś ma taki model lub doświadczenie z kamerami cyfrowymi i wie co należy zrobić to proszę o odpowiedz
z góry dziękuje
|
środa, 10 marca 2004, 10:22 |
|
 |
Krisss
Aktywny bywalec
|
USB nie słuzy do zgrywania z kamery na HDD. Do tego celu słuzy FireWire. A co to jest FireWire to najlepszy sposób aby sie dowiedzieć: opcja szukaj i wpisz "FireWire". Dowiesz sie wszystkiego czego nie wiesz i czego nie wiesz ze nie wiesz a musisz wiedzieć zeby montować filmy :)).
|
środa, 10 marca 2004, 11:13 |
|
 |
aroo
Bywalec
|
mam JVC GR-D70 i zgrywałem na kompa przez USB ale obraz jest do bani wiec się nie zajmuj tym problemem tylko kup firewire`a.
_________________ gg 4357178
|
niedziela, 18 kwietnia 2004, 17:46 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|