|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 13:47
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 karta avacs i nagrywanie
Witam,
Mam taki problem: kupiłem kartę TV AVACS Smart TV+FM stereo NICAM kiedy jeszcze nie miałem żadnego pojęcia o kartach, nie wiedziałem że nie dekoduje sobię na tym c+ ale już nie o to chodzi, problem jest w tym, że kiedy chcę coś nagrać, a próbowałem różnymi programami, to mogę tylko nagrywać tymi programami w których nie mam opcji kodowania np. divix, widomo o co chodzi, teraz nagrywam w jakimś programie że tak powiem "defaultowym" który dali do karty ale tutaj 60s filmu to około 140MB przy rozdz 320x240 (NTSC) i dźwięku 44 100Hz 8bit stereo, nagrywam a potem tym całym gordianem kompresuję, jednak to trochę zżera mi miejsce na dysku chwilowo bo chwilowo ale jednak, muszę zawsze mieć sporo wolnego żeby coś obszerniejszego nagrać, może znacie jakiś program w którym dało by radę nagrywać i odrazu kompresować, chyba to nie wina tego że nie mam pieprzonego bt848 czy jakto się tam zwało, jak próbowałem nagrywać i kompresować albo wyjeżdżał błąd albo restart i koniec nagrywania, procesor mam 1000 celerona, ale chyba nie trzeba mieć aż takiego dobrego sprzętu? a może jednak?
|
środa, 31 marca 2004, 12:41 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|