Teraz jest poniedziałek, 24 września 2018, 05:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Leadtek winfast2000 XP deluxe 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Leadtek winfast2000 XP deluxe
Witam wszystkich maniaków. Mam nastepujący problem. Zakupilem niedawno w/w karte tv, bezproblemowo zainstalowalem ale pojawil sie problem. Za cholere nie moge zlapac dzwieku stereo na kanalach, ktore sa podawane kablowka z dosyc duzym natezeniem sygnalu. Czy ktos z Grupowiczow mial podobny problem?
Mialem na testach kiedyc karte avacsa gdzie dzwiek stereo byl dekodowany wowczas gdy ustawilo sie zachodnie (dokladnie nie pamietam jakiego kraju) ustawienia PAL, w przypadku Leadteka podobna praktyka konczyla sie porazka. Nic oprocz mniejszej ilosci wykrytych kanalow nie udalo sie zrobic. W czym
moze tkwic problem? Domyslam sie ze to tylko drobny kruczek ale mam juz dosc testowania metoda prob i bledow. Prosze o wskazowki.

Pozdrawiam
Przemek
gg:731415


czwartek, 6 maja 2004, 12:38
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL