Teraz jest środa, 25 kwietnia 2018, 23:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Problem z pinnacle dv500+dvd na mił POMOCY!!!!! 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Problem z pinnacle dv500+dvd na mił POMOCY!!!!!
WITAM MAM KARTE PINNACLA 500+DVD , OBRABIAM MAT. ADOBE P.6,5
PO ZGRANIU MATERIAŁU I WYPUSZCZENIU NA MAGNETOWID BĄDZ KAMERĘ , NIEKIEDY POJAWIAJĄ SIĘ PIKSLE POJEDYNCZE CO JAKIŚ CZAS MIGNIE COŚ BIAŁEGO , NIE WIEM JAK TO OKRESLIC , NIE WIEM CO TO MOŻE BYĆ ZA PRZYCZYNA PROSZĘ O POMOC
DZIĘKUJE I POZDRAWIAM
GG 6321765


czwartek, 3 czerwca 2004, 17:19
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Sprawdź najpierw materiał źródłowy czy nie masz tam tych plamek czy pasków,
Jeżeli tam wszystko masz w porządku to możesz mieć uszkodzoną karte video.


czwartek, 3 czerwca 2004, 17:51
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
żrudłowy z cammcordera idzie dobrze zadnych zniekształceń , ale dziwi mnie jedno czemu parkuje dysk , tak jak by nie miał napięcia komp wisi , i restart oczywiście nie jest on dyskiem systemowym.


czwartek, 3 czerwca 2004, 17:54
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 19:33
Posty: 135
Post 
Mialem ten sam problem z kartą dv 500. Po pierwsze zmień zasilacz w kompie najlepiej 400V. Napewno zwalnia ci dysk, przyczyny nie znam. Możesz ominąć ten problem w czasie kopiowania na wideo w ten sposob że nie klikaj zakladki PRINT WIDO tylko puść caly projekt spacją tak jak byś uzyskiwal podgląd na telewizorze. Pozdrawiam.


wtorek, 8 czerwca 2004, 00:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post problem , problem , problem
Dzięki jutro go zmienię , ale jak musze zrobić export do mpeg2 , to jużnic nie poradzę , kurcze mówisz zasilacz ok.
A jak ty sobie poradziłeś z tym problemem??? :?:


wtorek, 8 czerwca 2004, 22:11
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 19:33
Posty: 135
Post 
Ja mialem problem tylko wtedy kiedy uzywałem funkcji print wideo i ominełem to tak jak wczesniej opisalem. Pozdrawiam.


środa, 9 czerwca 2004, 00:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post ok
Dzięki robie render work area nic więcej ale musze zrobić avi , bo koduje procoderem , i toz ediusa , poniewaz ten dedykowany do premiere chodzi stasznie wolno tamten robi mi to w pół godziny.
Musze tak robić bo tv taki materiał tak chce mieć skompresowany.
pozdrawiam. :cry:


środa, 9 czerwca 2004, 07:11
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 7 kwietnia 2003, 20:19
Posty: 4
Lokalizacja: podkarpacie-Jasło
Post podpowiedź
Witam !!!

Ja też podobnie jak kolega wyżej stawiałbym na złą jakość kasety co później daje podobne efekty. Miałem taką samą sytuację ostatnio.

Pozdrawiam
:D

_________________
Pozdrawiam

Dominik L.

GG : 815208
mail : dominikus@pronet.jaslo.pl


środa, 9 czerwca 2004, 10:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post podpowiedź
Napisz jaki masz system? Jeżeli 98 albo nie daj Boże 95 to nie ma w ogóle oczym gadać! Zapewniam że na XP Profes. MUSI to chodzić dobrze !!!


czwartek, 24 czerwca 2004, 19:50
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL