Teraz jest sobota, 21 kwietnia 2018, 19:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Ludzie Help !!! 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 5 października 2002, 00:29
Posty: 3
Post Ludzie Help !!!
Posiadam Pinnacle ProOne, WinXP, SP1, Adobe Premiere 6.5, Stery pinnacla 2.01, SB-Live, GForce, AMD 1800+, K7vta3 333, 2*256 DDR 333...
System zawiesza się notorycznie nie wiem co mam już robić w Biosie już prawie wszystko zmieniałem...
Wcześniej posiadałem AMD At1000Mhz, Abit KT7-A Raid ... objaw identyczny.

Ręce opadają, proszę o sugestie

_________________
Rafał


sobota, 5 października 2002, 00:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 02:53
Posty: 254
Lokalizacja: Kraków
Post 
Sprobuj zainstalowac Adobe Premier 6.0. 6.5 sie strasznie lubi wieszac jak na razie, poki nie wyjdzie jakis patch. Tylko zrob to na czysty system.
A gdzie kupowales ProONE'a ?

_________________
Dominik Maciaszek .:. admin@swiatobrazu.pl
Administrator


sobota, 5 października 2002, 08:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
witaj , posiadam Win2000 prof. Adobe Premier 6.0 i oczywiscie karte ProOne chodzi wrecz cudownie .
Spruboj zmienic system , lub jak nizej kolega mowi Adobe Premier


Pozdrawiam Tomek


sobota, 1 marca 2003, 19:29
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 stycznia 2003, 15:14
Posty: 336
Post 
Albo wina któregos z podzespołów komputera np wadliwe pamieci , żle chłodzona karta grafiki,przegrzewający się procesor itd.


sobota, 1 marca 2003, 22:28
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 9 lipca 2002, 17:19
Posty: 51
Post 
Kiedyś też komputer wieszał mi się notorycznie, aż wyrzuciłem SB LIVE i problem minął. :wink:


niedziela, 2 marca 2003, 18:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Ja również uważam, że przyczyną może być SB Live. Miałem podobny problem, tylko że pod Win 2000. Zrobiłem inaczej niż kolega wyżej. Poprostu nie zainstalowałem sterowników od SB Live, tylko sterowniki z Win 2000. I kłopoty się skończyły. Ostatnio na http://www.nvidia.com.pl znalazłem serowniki do SB Live pod Win 2000/XP. Może to jest lekarstwo na tą "przypadłość".


niedziela, 2 marca 2003, 23:17
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL