|
|
|
Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 23:59
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
AV-Master problemy z nowymi płytami
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 AV-Master problemy z nowymi płytami
Witam
Jestem posiadaczem karty FAST AV-Master, niestety po wymianie płyty głownej z Abit BE 6II na Abit SA6R mam kłopoty z inicjacja karty. Próbowałem zmiany sliota PCI jak też dezaktywaowania zintegrowanej na płycie karty audio- wszystko nie przyniosło zamierzonego skutku tzn. uruchomienie karty AV-Master. Podejrzewam, że przyczyną problemu jest ACPI na płycie, które nie można ustawić w położenie disable jak to było możliwe na płycie BE 6 II. Podejrzewam, że będę zmuszony wymienić AV-Mastera na DV-Now AV, lecz przed tym chciałbym zapytać wszystkich czy spotkali się z tym problemem i jak problem został rozwiązany??
Paweł
|
piątek, 25 października 2002, 09:37 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|