Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 00:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 VideoZip i AP 6.0 - straszne problemy 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 11 października 2002, 22:04
Posty: 71
Post VideoZip i AP 6.0 - straszne problemy
Witam wszystkich
niewiem juz co robic troche bo mam videozipa pracuje na win2000 mam 500 Mb ramu i procka PIII.
Moj problem to ze karta ta odmawia mi posluszenstwa z adobe premiere
odpalam adobe wsyztko sie uruchamia wybiaram ustawienia chyba takie jak powinny byc i potem jak importuje jakis klip to przy przeciaganiu go na timelina adobe wykonuje zwis i wraz z nim sie resetuje komp i niewiem co robic juz
pomocy!!!!!
Pozdrawiam i z gory dziki
Kamil

_________________
Kamil F.
gg:1678313
e-mail:kamilekf@o2.pl


sobota, 26 października 2002, 12:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Wejdz na strone: http://www.hdp.com.pl - zobacz czy nie maja jakichs upgradow do Twojej karty, a jak dalej nie bedzie chodzic to rob im antyreklame na lamach "Wideokamery", chociaz tak im odplacisz za "wspanialy" produkt. :)


niedziela, 27 października 2002, 19:45
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 11 października 2002, 22:04
Posty: 71
Post ...
Jesli chodzi o soft do karty to mam najnowszy wiec w sumie niepowinienem miec problemow:)
Z ich programem karta chodzi ale co mi po tym jak ja pracuje na prenmiere i w pracy mam premiere ,a poza tym oni gwarantuja ze ma dzialac. a poza tym wsyzstkim wydaje mi sie ZE ZADEN SPRZET NIEPOWINIEN POWODOWAC WYWALANIA SIE CALEGO WINDOWSA A ZWLASZCZA WINDOS2000 . NO COZ .......POOMMMMOOOOOOOCCCCCCCCCCYYYYYY:-)))!!!!!!!!!!!

_________________
Kamil F.
gg:1678313
e-mail:kamilekf@o2.pl


niedziela, 27 października 2002, 19:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 11 września 2002, 17:10
Posty: 4
Post 
To nie koniecznie musi byc wina karty lub sterownikow dostarczanych przez HDP. Premiere i Windows niestety nie sa pozbawione bledow.
Moze sprobuj tez dokonac upgradu Premiere i przerzuc sie na WindowsXP (jest chyba najbardziej stabilny).
P.S. Kiepskie oprogramowanie moze sie wylozyc - trudno, ale jesli wyklada sie caly system to juz niedociagniecie autorów systemu.

_________________
/Jacek/


czwartek, 31 października 2002, 15:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post videozIP
A może wystarczy wrzucić w odpowiedni katalog plugin do AP6 dla Video ZIP


czwartek, 3 kwietnia 2003, 10:31
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post .
Nie wiem jak w W2000, ale w 98 takie zwisy sa możliwe już przy starcie Premiere, jeśli włączony jest kodek sprzętowy a nie programowy lub jeśli coś się "pogrzebało" w systemie i nastąpiło uszkodzenie powiązania między kartą a kodekiem. W drugim przypadku pomogło odinstalowanie całego pakietu i ponowne zainstalowanie. Oczywiście potrzebne są poprwnie zainstalowane pluginy dawane przez HDP.


środa, 9 lipca 2003, 14:34
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL