Teraz jest wtorek, 11 grudnia 2018, 00:10




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Miro DC30 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 6 października 2004, 07:05
Posty: 27
Lokalizacja: Staszów
Post Miro DC30
Czy karta DC30 daje możliwość zgrania obrazu z komba na taśmę. Wyjście video wygląda mi na przelotkę wejściowego sygnału. Z góry dziękuję za odpowiedz.


czwartek, 14 października 2004, 16:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 15 października 2004, 10:10
Posty: 3
Post 
zalezy? przewaznie tak.
problem jest ze ona dziala w pelni tylko pod Win98 lub WinME


piątek, 15 października 2004, 10:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 6 października 2004, 07:05
Posty: 27
Lokalizacja: Staszów
Post DC30
Mam ta kartę od kilku dni, chodzi o.k pod W98, ale nadal nie wiem jak uzyskać obraz z komba na wyjściu video. Twoja odpowiedz mi tego nie rozjaśniła :(


sobota, 16 października 2004, 18:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Najczęściej uzyskujesz to po wybraniu odpowiedniej opcji z menu programu edycyjnego - w Adobe jest to zdaje się Print to tape, w innych Eksport to tape.


poniedziałek, 18 października 2004, 15:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 6 października 2004, 07:05
Posty: 27
Lokalizacja: Staszów
Post Video out
EXPORT TO TAPE w AP5.1 mam nieaktywny i nie bardzo wiem dlaczego :(


środa, 20 października 2004, 09:17
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 6 października 2004, 07:05
Posty: 27
Lokalizacja: Staszów
Post Wyjście.
Wyczytałem, że po wgraniu oprogramowania z DC30 wgrywa się do AP plugin uruchamiający IMPORT TO TAPE. Uruchamia się on tylko w wersji AP4 z pełną licencją.


środa, 20 października 2004, 18:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Robert55 przypomniał mi jedną rzecz - instalacja oprogramowania musi następować w odpowiedniej kolejności. Jeśli się nie mylę to najpierw Adobe, a potem sterowniki do DC30, które wgrywają sobie potrzebne pliki do Adobe. I z tego co wiem to nie ma ograniczenia co do wersji tylko 4.


środa, 20 października 2004, 19:17
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 6 października 2004, 07:05
Posty: 27
Lokalizacja: Staszów
Post DC30
Sprawa jest jeszcze bardziej zagmatwana. Najpierw komputer wykrywa kartę i wgrywa sobie oprogramowanie. Jak się później okazuje trzeba po nim poprawić i w menadżerze urządzeń wgrać drivery z setupu. Adobe faktycznie musi być już wcześniej zainstalowane. Opis pisano być może w czasach gdy była wersja 4 . Moje AP 4 i 5 nie jest wersją beta a mimo to nie łapie pluginu. Czy jest coś takiego jak pełna i niepełna licencja AP?


piątek, 22 października 2004, 07:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL