Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 06:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Matrox + AP PRO 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Matrox + AP PRO
Witam. Ciekawi mnie jak współgra ze sobą AP PRO i Karta Matrox DigiSuite LE.Bardzo lubie premiere pro i ciekawi mnie czy moge zastąpić go nieporęcznym Speed Razorem. Pozdrawiam.


czwartek, 28 października 2004, 12:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 października 2003, 21:27
Posty: 223
Lokalizacja: W-wa
Post 
Powinno działać bo karta jest sprzedawana z Razorem lub AP. Większym problemem bedzie - kto za to zapłaci? :twisted:

_________________
http://www.kiwifilm.pl


piątek, 29 października 2004, 19:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Bartku zgryżliwy jesteś! :-) Własnie mozliwe że niedziała. Nieznalazłem sterowników do nich. Napewno działa adobe 5,0 6,0 6,5. Wiem bo sam na nich pracowałem i stery też są na stronie. Na stronie ADOBE i MATROXA znalazłem tylko do RTX 10 i RTX 100. Ale nie do naszego biednego digi siuta le. Pozatym tylko ja tak z ciekawości pytam więc spoko niczego nie zainstaluje :-). PS Odcienek kończymy nieco póżniej. Roman na tak zarządził


sobota, 30 października 2004, 14:13
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 października 2003, 21:27
Posty: 223
Lokalizacja: W-wa
Post 
Wiem że jest frma w W-wie która pracue równocześnie na AP i Razorze. Możemy z nimi pogadać.
Do zobaczenia.
PS Nie jestem zgryźliwy tylko realista :twisted:

_________________
http://www.kiwifilm.pl


sobota, 30 października 2004, 21:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Jest jeszcze w warszawie jakiś trzeci SR. Oni tez wpadli na mine pani G.? Biedni. Mówisze że pracują na dwóch naraz. Poprostu zastanawiam się czy istnieje możliwość wsadzenia czegoś sesowniego (narazie teoretycznie) w miejsce SR. Pozdrawiam.


niedziela, 31 października 2004, 15:14
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 października 2003, 21:27
Posty: 223
Lokalizacja: W-wa
Post 
Jest ponoć jeszcze jeden soft który pracuje z DigiSuitem ale ponoć jest niewiele lepszy od SR a kosztuje sporo więcej. Nie pamiętam nazwy ale jak będę w pracy to można się dowiedzieć.

_________________
http://www.kiwifilm.pl


niedziela, 31 października 2004, 22:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL