Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 20:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 problem z konfiguracja Raptorrt2max 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post problem z konfiguracja Raptorrt2max
w Beiksie za bardzo mi nie pomogli, daletgo zwracam sie o pomoc ludzi ktorzy maja juz doswiadczenie i moga pomoc mi w tych ciezkich chwilach :]
Problem objawia sie tak:
Instaluje sie niby dobrze bo system wykrywa karte laduje sterowniki. Stery wrzucam najnowsze ze strony canopusa oto lista:- -PremiereProPlugin_v151
3DRT4PPRO_RC2
stery do karty plik o pojemnosci ponad 50 MB
Instaluje na czysty system z zainstalowanym Premiere pro 1.5
Karta wykryta przez premiere i kodek tez niby wszystko gra, ale:( Podczas zgrywania materialu przez Capture w premiere nie slychac dzwieku, chociaz dzwiek w pliku zgranym nie otwartym w premierze tylko w jakims playerze jest !!. Podczas nakladania efektow real taim po 1sec zatrzymuje sie i wyswietla blad ze gubi dropy :( Nie moge zainstalowac Power Tools bo informuje ze nie widzi sowtware :( nie moge zainstalowac DVCapture bo tez nie widzi software :( TestRap nie widzi wogole karty :(
Moze ktos doradzi jakie pliki i wjakiej kolejnosci zapuscic aby smigalo. Sprzet moj :
soltek kav75
system na 40 GB (razem z oprogramowaniem premiere)
160 GB do edycji
80 GB pierdoly :]
ram 650 MB
procek Athlon 1700+

bardzo chetnie porozmawiam na gg z sosobami ktore maja cos do powiedzenie na ten temat !!!
gg 897644


ooo wlasnie zaczyna mi restartowac kompa :( co 1 h :(

Obrazek
Obrazek

_________________
----

moj sprzet:
Atari 800 Xl monitor mono-chromatyczny
klawiatura, myszka i magnetowfon na kasetki :]


środa, 3 listopada 2004, 20:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
witajcie

chcialbym siedemnastu osobom (na dzien dzisiajszy) ktore przeczytaly ten pos podziekowac za trud :]
jakos dziwnie okazalo sie ze nikt nie potrafi mi pomoc. A wydawalo by sie ze tylu tu fachowcow :(. Nie przecze tez ze ich nie ma :]
Jedno jest pewne WSTYDZCIE SIE !!! dopiero na innej grupie ludzie mi pomogli.
Teraz juz wiem ze na moim sprzecie daleko nie pojade i aby skonfigurowac trzeba strasznie sie nameczyc a i caly zabieg nie jest warty swieczki gdyz edycja jest na takim samym poziomie szybkosci co i byla wczesniej :(
Dlatego od dzisiaj moge juz zmienic swoj topic na:
----------------------------------
ASUS 800FSB/4GB Dual-DDR400 Memory
Pentium 4 2.8 512 DDRam
Radeon 9600PRO hdd 40+80 +160GB


I gdyby ktos wyskoczyl tak jak ja z takslabym sprzetem to niech moj post bedzie ostrzezeniem :]

WSZYSTKIE OPISY PRODUCENTA CANOPUSA SA DO BANI !!
zawsze trzeba startowac przynajmniej ze sredniej klasy komputerem.

Pozdrawiam

thorg

_________________
----

moj sprzet:
Atari 800 Xl monitor mono-chromatyczny
klawiatura, myszka i magnetowfon na kasetki :]


piątek, 5 listopada 2004, 23:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 13:31
Posty: 223
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Na Filmowcu też ci niewiele pomogli. Było wiadomo, że na takim sprzęcie nie pójdzie :!: Jak kupujesz drogą karte video to musisz pomysleć o sprzęcie do którego to włożysz :D


sobota, 6 listopada 2004, 14:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
na filmowcu Pan Piotr Kulesza zaja sie moja sprawa i nie powiedzial ze sie nie da ustawic tylko zapytal po co ?! Przeciez ta karta pomimo ze da sie zmusic do prawidlowego zainstalowania to i tak nie spelni swojej roli. Fakt polakomilem sie na 3 sciezki video w RT myslac ze wszystko bedzie tanim kosztem.
Chcialbym jeszcze raz z tego miejsca podziekowac Panu Piotrowi :]

pozdrawiam
thorg


sobota, 6 listopada 2004, 17:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL