Teraz jest niedziela, 22 lipca 2018, 20:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Tx-32px30 czy ktos ma, jakie wrazenia z uzytkowania 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 marca 2005, 18:32
Posty: 3
Post Tx-32px30 czy ktos ma, jakie wrazenia z uzytkowania
Planuje zakupic ten telewizor, i chcialbym sie o nim dowiedziec czegos wiecej. Jakie ma plusy, jakie minusy itp. czy warto kupowac? Dzieki z gory z wszystkie odpowiedzi.


niedziela, 20 marca 2005, 18:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:29
Posty: 930
Lokalizacja: olsztyn
Post 
32 PX 30 . Absolutnie rewelacyjny obraz - szczególnie na HDT/ musisz sprawdzić http://www.hdtv.com.pl/ Piękny design. Gdyby już działały programy w hdtv - byłbyś w szooku. Ale progresiw scan powoduje wysoką jakość nawet na polskich programach. pozdrawiam


niedziela, 20 marca 2005, 19:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 20 marca 2005, 18:32
Posty: 3
Post 
Zakupiłem ten telewizorek. Obraz jednym slowem rewelacja. Polecam wszystkim. Po podłaczeniu komputera do tego tv obraz byl jak zyleta normalnie lepszy nawet niz na monitorze, te kolory - cud.


wtorek, 22 marca 2005, 23:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:29
Posty: 930
Lokalizacja: olsztyn
Post 
Widziałem ,że będziesz zadowolony . Jestem ciekawy za ile kupiłeś - http://www.kupujemy.pl/items/_telewizor ... p/_/0?cuid - bo ta oferta była nie do przebicia.
Podłącz sygnał- hdtv - to się wkurzysz , bo nie będzie chciało Ci się wychodzić z domu. Zadzwoń po pogotowie bo będziesz w szoku.
pozdrawiam


środa, 23 marca 2005, 01:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Od twóch tygodni jestem "szczęśliwym" posiadaczem tego modelu czyli px30, i już zdążyłe trochę ochłonąć a muszę powiedzieć że jest po czym.
Jakość obrazu który oferuje ten TV jest naprawdę wysoka (pod warunkiem podania dobrego sygnału) np. dobrze nagrana płyta DVD
nawet nie przez progresiv tylko RGB.
Jest to telewizor bez wątpienia wybijający się z tłumu miernoty którą zalene są sklepy.
Jedynie mam pewne ale do dzwięku ale on jest tylko dodadkiem z którego korzystam tylko przy oglądaniu TV
Reasumując, biorąc pod uwagę znaczny spadek ceny, gorąco polecam.


środa, 23 marca 2005, 17:01
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:29
Posty: 930
Lokalizacja: olsztyn
Post 
ten telewizor z założenia jest przeznaczony dla vipów. Jest zachwycający przy hdtv. Jeśli jeszcze nie masz sygnału dobrze poszukaj - rewelacja .
/www.hdtv.com.pl/ Dopiero zobaczysz co potrafi twój telewizor.


czwartek, 24 marca 2005, 22:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 29 marca 2005, 14:10
Posty: 2
Post 
kiki napisał(a):
32 PX 30 . Absolutnie rewelacyjny obraz - szczególnie na HDT/ musisz sprawdzić http://www.hdtv.com.pl/ Piękny design. Gdyby już działały programy w hdtv - byłbyś w szooku. Ale progresiw scan powoduje wysoką jakość nawet na polskich programach. pozdrawiam


Mam TX32PX30 i chętnie bym przetestował hdtv - rozumiem że żródłem jest komp i tu pytanko czy podłączasz przez component i jakiej karty graficznej używasz bo z różnych postów wiem że różnie bywa z paletą barw. Piotr.


wtorek, 29 marca 2005, 14:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:29
Posty: 930
Lokalizacja: olsztyn
Post 
korzystam z tunera HDTV
http://e-panasonic.pl/product_info.php? ... cts_id=593
i złącza component - bo takie złącza są w TV.


piątek, 1 kwietnia 2005, 02:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 29 marca 2005, 14:10
Posty: 2
Post 
kiki napisał(a):
korzystam z tunera HDTV
http://e-panasonic.pl/product_info.php? ... cts_id=593
i złącza component - bo takie złącza są w TV.

Na jaką rozdzielczość ustawiasz wyjście tunera tak aby 32px30 coś wyświetlał - czy można ustawić 720p czy tylko 576p ?


piątek, 1 kwietnia 2005, 09:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 21:29
Posty: 930
Lokalizacja: olsztyn
Post 
z tunera chodzi w ustawieniu pal.
pozdrawiam


piątek, 1 kwietnia 2005, 11:15
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 marca 2005, 15:04
Posty: 16
Lokalizacja: internet
Post 
ja uzywam karty x800 pro (ati) ma wyjscie composit z tego co wiem x700 powinno miec takowe, nie jestem przekonany jak sprawa w geforcach


poniedziałek, 4 kwietnia 2005, 01:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL