Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 06:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Panasonic NV-HD610 - Prosze o pomoc! 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Panasonic NV-HD610 - Prosze o pomoc!
Witam, zakupiłem magnetowid NV-HD610 i mam z nim problem. Po podłaczeniu do anteny powinno sie włączyć MENU i strojenie... ale nigdzie tego nie widze. W instrukcji jest napisane że MENU pojawia się domyślnie na 38 kanale TV. Mój telewizor ma 29!!! Czy da sie cos zrobić żeby MENU pojawiało sie na innym kanale? Nie mam ochoty zmieniac telewizora:/

Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc!


środa, 22 września 2004, 15:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano czwartek, 30 września 2004, 12:29 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

środa, 22 września 2004, 16:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Może i myle, bo sie na tym nie znam w ogóle, ale co mam zrobić?
Ten link miał mnie na coś naprowadzić?
Pozdr.


środa, 22 września 2004, 19:18
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Twój odbiornik na 29 programów, na każdym z nich możesz dostroić się do 38 kanału TV.


środa, 10 listopada 2004, 10:55
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 25 stycznia 2008, 18:25
Posty: 26
Post Re: Panasonic NV-HD610 - Prosze o pomoc!
Włącz TV i podłącz antenę do wideo,następnie z wideo do TV.Jeśli TV ma kanał AV to przełącz na niego.Jeśli nie ma to z tyłu wideo ma przełącznik TEST.Przełącz na ON,ustaw dowolny kanał w TV i włącz szukanie w TV.Powinien znaleźć ekran testowy(pasy).Można włączyć jakąś kasetę i włączyć szukanie w TV na dowolnym kanale.Powinna być widoczna transmisja z kasety.Teraz MENU.TV włącz na AV lub na kanał na którym odbierała kaseta lub TEST.(test należy przełączyć ponownie na OFF)Ja mam oryginał pilota:" VTR/TV EUR571351" i podam co na nim robię.Włączam wideo:POWER-dolnym(jest dwa bo można sterować i TV),naciskam:MENU,wybieram strzałkami:"setting",naciskam:STORE,wybieram strzałkami opcję:"tuning",znowu wciskam:STORE,wybieram opcję:"auto setup restart",wciskam:STORE.Wideo samo wyszuka wszystkie programy.EXIT-wychodzisz z tych funkcji.To tyle.Nie jest to trudność,ale trzeba powoli to robić.
Pozdrawiam.


środa, 26 marca 2008, 21:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL