Teraz jest wtorek, 18 czerwca 2019, 03:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 caopus procoder 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 7 lipca 2004, 10:07
Posty: 60
Lokalizacja: Katowice
Post caopus procoder
Mam problem a mianowicie, zainstalowałem procedera w AP 6.5 jako plugin,wszystko jest OK ,tylko obojętnie czy to SVCD czy DVD , procoder konwertuje tylko 6 min filmu i się zatrzymuj(zawsze w tym samym miejscu,obojętnie jaki film konwertuje). Co zrobić .Miałem różne wersje procodera 1.1 ,1.4 z crakowane i dema. Pomocy :roll:


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 12:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Może to sprawa braku tego kluczyka USB?


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 12:08
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 7 lipca 2004, 10:07
Posty: 60
Lokalizacja: Katowice
Post 
Nie wiem jakiego proszę jaśniej


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 13:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
W org wersji programu jako zabezpieczenie jest kluczyk wkladany do portu usb. "Gosc" sugeruje ze byc moze brakuje tego klucza.


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 13:49
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 7 lipca 2004, 10:07
Posty: 60
Lokalizacja: Katowice
Post 
Nie ma tej stronki a co do kluczyka nie mam pojęcia .A jakim innym programem wyeksportuje z ap 6.5 SVCD Lub DVD


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 14:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
Mozna uzyc np frame servera, a pozniej skorzystac z dowolnego samodzielnego kompresora.
Wszystkie informacje:
http://www.debugmode.com/frameserver/


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 14:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 7 lipca 2004, 10:07
Posty: 60
Lokalizacja: Katowice
Post 
Nie zrozumieliśmi się
A mianowicie mam film w AP na listwie Timeline
Robie File .Export.mepg encoder .Wybieram procoder
Zaznaczam VSD lub DVD .Conwert Czekam 20 min i się zatrzymuje obraz podglądowy .Oglądam mam zawsze 6 min filmu .Zatrzymuje sie zawsze w tym samym miejscu.


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 14:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
dziwne, pytanie brzmialo
Cytuj:
A jakim innym programem wyeksportuje z ap 6.5 SVCD Lub DVD


wiec, na nie uzyskales odpowiedz

Cytuj:
Mozna uzyc np frame servera, a pozniej skorzystac z dowolnego samodzielnego kompresora.
Wszystkie informacje:
http://www.debugmode.com/frameserver/


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 14:44
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 7 lipca 2004, 10:07
Posty: 60
Lokalizacja: Katowice
Post 
Cy nikt nie zna procedera i nie może mi odpowiedzieć na problem .


poniedziałek, 3 stycznia 2005, 14:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL