Teraz jest wtorek, 18 czerwca 2019, 23:26




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Zmienić Divx na Indeo w Virtualdub tylko jak? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 marca 2005, 16:33
Posty: 10
Post Zmienić Divx na Indeo w Virtualdub tylko jak?
Hejka potrzebuje zmienic kompresor z Divx 5.0 na Indeo. Moge to ponoć zrobić za pomocą Virtualdub.
Może mi ktoś na szybciora napisać co gdzie zrobić?
Albo podać jakiegoś dobrego tutoriala
Dzieki wielkie za pomoc
Narazie


środa, 9 marca 2005, 19:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
:lol: hehe ... co potrzebujesz ? Mam wrażenie że ktoś Ci coś podpowiedział a Ty za bardzo nie wiesz wogóle o co chodzi ;>

Co do Twojego pytania to : Video -> Compression -> Intel Indeo (chyba taka nazwa) ;>

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


czwartek, 10 marca 2005, 00:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 marca 2005, 16:33
Posty: 10
Post Cała prawda:)
No mash racje, jak chce ci sie czytać to tu jest początkem tego problemu:
http://www.efix.pl/forumefix/viewtopic.php?t=2551
A że robie film na geografie bo mi odpada a chce rzucić babke na kolana (hehe dobnrze, zę nikt tego tu nie czyta) filmem o usa. Ściągnąłem Philadelphie i tu kropka kodeka nie czyta......
no to tyle
dzieki za pomoc
do usłyszenia


czwartek, 10 marca 2005, 00:38
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 25 lutego 2005, 23:00
Posty: 12
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
Witam
Ja bawiłem się takimi filmami w Ulead Video Studio 7 , on widzi większość skompresowanych formatów
Markus


czwartek, 10 marca 2005, 01:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
chcesz dokonać rekompresji po to żeby powycinac jakieś fragmenty ??? dobre ;D stracisz tylko na jakości i nei zaimpążysz nikomu. Spróbuj powycinać to co chcesz w jakimś normalnym sofcie :P Kolega polecił Ci oprogramowanie uleada ... Możesz sobie ściągnąć 30dniowego triala za free : http://www.ulead.com/download/trial.htm (videostudia, lub mediastudio pro)

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


czwartek, 10 marca 2005, 15:06
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL