Teraz jest czwartek, 27 czerwca 2019, 10:35




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 DV robione na Macu... problem:( 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 20 września 2003, 10:37
Posty: 55
Lokalizacja: Kraków
Post DV robione na Macu... problem:(
Witam, mam problem - otrzymałem pliki dv zgrane na Macu. Ja mam PC z windowsem xp i muszę je edytować ale nie odtwarza mi ich żaden program. Czy jest możliwe, żeby je odtworzyć na PC?

_________________
gg: 1726560


niedziela, 22 stycznia 2006, 12:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Zalezy w jakim formacie. To format ma znaczenie a nie z czego zgrales.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


niedziela, 22 stycznia 2006, 14:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 20 września 2003, 10:37
Posty: 55
Lokalizacja: Kraków
Post 
nie bardzo rozumiem. napisałem że chodzi o pliki dv (czyli nieskompresowane, prosto z kamery). zostały zgrane na macu i tam podobno działają.

_________________
gg: 1726560


niedziela, 22 stycznia 2006, 16:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Zassaj QuickTime jesli go nie masz http://www.apple.com/quicktime/download/win.html

_________________
__STEL_MOTION__


niedziela, 22 stycznia 2006, 18:24
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 20 września 2003, 10:37
Posty: 55
Lokalizacja: Kraków
Post 
niestety quick time nie pomaga, mam zainstalowaną najnowszą wersję...

_________________
gg: 1726560


niedziela, 22 stycznia 2006, 19:07
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 11:35
Posty: 125
Post 
a moze po prostu dostales uszkodzone pliki?

_________________
FCP


piątek, 26 maja 2006, 13:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 28 lutego 2006, 15:12
Posty: 21
Post 
a moze poprostu musisz dopisac rozszerzenie ".mov" i wtedy quicktime je lyknie(to standardowy problem ze maci nie robia rozszerzen i PC sie gubia....


wtorek, 6 czerwca 2006, 20:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL