Teraz jest środa, 26 czerwca 2019, 20:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Cannopus ProCoder 2.0 i Adobe Premiere Pro 2.0 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 24 sierpnia 2006, 12:42
Posty: 2
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post Cannopus ProCoder 2.0 i Adobe Premiere Pro 2.0
Witam - jestem tu nowy i mam małe pytanie. Czy Cannopus ProCoder 2.0 współpracuje z Adobe Premiere Pro 2.0. Przy instalacji ProCodera był do wyboru folder do zainstalwania go jako plug-inu, ale dla Adobe 1.5. Przy próbie eksportu materiału avi. do Procodera wywala mi taki błąd : \dev\stingray\Libraries\Hsl\Src\RenderProgressPane.cpp-300
Czy ktoś wie w czym tkwi problem. Z góry dzięki za informcję


czwartek, 24 sierpnia 2006, 12:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
W tym że adobe zmieniło znowu coś w obsłudze pluginów, a canopus nie wypuścił update'a. Zresztą mimo tego błedu materiał koduje sie dobrze.


czwartek, 24 sierpnia 2006, 13:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 24 sierpnia 2006, 12:42
Posty: 2
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Dzięki za info - czyli rozumiem że ignorujemy informację i kodujemy dalej. Zaraz zapuszczę jakiś mały plik i zobaczę co dalej bedzie się działo.


czwartek, 24 sierpnia 2006, 14:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL