Teraz jest niedziela, 16 czerwca 2019, 12:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 kodek panasonic ?? prośba o pomoc 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 13:59
Posty: 108
Lokalizacja: warszawa
Post kodek panasonic ?? prośba o pomoc
Witam
czytałem że polecacie ten kodek Panasonic DV. chciałem go ściągnoć ale wszędzei jest on w ogromnym pakiecie z innymi kodekami w ACE Mega CoDecS Pack 6.03 Professional Edition. Czy warto to wszystko instalować czy to tylko zaśmieca komputer???
Jeśli juz zainstaluję, to jak w Pinnnacle 9 , ustawić ten kodek ??


wtorek, 14 listopada 2006, 14:09
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3273
Post 
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=pan ... Google&lr=

_________________
Obrazek


wtorek, 14 listopada 2006, 14:52
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 13:59
Posty: 108
Lokalizacja: warszawa
Post 
dzięki, ale mam jeszce prośbę. Nie bardzo wiem co z tym zrobić po rozpakowaniu :oops: gdzei to umieścić???


wtorek, 14 listopada 2006, 15:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
wedlug mnie jest slabym kodekiem.

Klikasz prawym na pliku i wybierasz "zainstaluj".


wtorek, 14 listopada 2006, 15:49
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3273
Post 
dlaczego słabym?

_________________
Obrazek


wtorek, 14 listopada 2006, 16:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
bo u mnie na sonym bardzo zle renderowal obraz, moze na innym sofcie jest spoko


wtorek, 14 listopada 2006, 21:23
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 30 października 2006, 20:49
Posty: 120
Post 
Ja korzystam z windosowskiego kodeka DV,czy on na tyle jest nie ciekawy że powinienem go podmienić na inny???

_________________
Dzieląc się,pomnażasz.


wtorek, 14 listopada 2006, 21:36
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 13:59
Posty: 108
Lokalizacja: warszawa
Post 
mike102 napisał(a):
wedlug mnie jest slabym kodekiem.

Klikasz prawym na pliku i wybierasz "zainstaluj".


jak otworzę okno z kodekiem i nacisnę prawy to mam tylko " Otwórz, wytni, kopiuj, usuń, własciwości" Nie ma "zainstaluj"


wtorek, 14 listopada 2006, 21:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 17:54
Posty: 344
Lokalizacja: Warszawa
Post 
jest, klikasz prawym na panadv.inf i jest

_________________
ETC Grupa Filmowa


wtorek, 14 listopada 2006, 23:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL